Eiwitten

Op deze pagina vind jij een overzicht van alle eiwitpoeders die te koop zijn in Nederland. Lees reviews, vergelijk prijzen en bepaal welke eiwitpoeder het beste bij jou doeleinden past. Zo vindt je hier onder andere de meest populaire eiwit supplementen en de aanraders op dit gebied.

Smart Protein Mousse

Smart Protein Mousse

Eiwitten zijn erg belangrijk in het dieet van bodybuilders en atleten, ze zijn voornamelijk nodig om spiermassa te helpen herstellen en opbouwen. Hierdoor heeft deze groep dagelijks, extra eiwitten nodig, die meestal uit supplementen worden gehaald. Een hele smakelijke manier om als bodybuilder of atleet je dagelijkse portie eiwitten naar binnen te krijgen, is middels de Smart Protein Mousse van Body & Fit.

Muscle Milk

Muscle Milk – Cytosport

Muscle Milk van het supplementen merk Cytosport is een bijzonder product. Het feit dat baby’s zich snel en goed kunnen ontwikkelen ligt in de werkelijkheid aan de samenstelling van moeder melk. Waar in feite unieke en complexe proteïnes, peptiden en aminozuren inzitten. Dit supplement daarentegen bevat ook deze speciale micellar caseïne.

Bounty protein bar

Bounty Protein bar

Bounty is een bekende naam bij de zoetekauwers onder ons. Het is een heerlijke melkchocolade met een bijna smeuïge cocosvulling, die het geheel een tropisch tintje geeft. Logischerwijs past zo een Bounty reep niet in het dieet van een sporter of atleet, daar heeft het teveel caloriëen en veels te weinig voedingsstoffen voor. Men besloot daarom een product, speciaal voor deze groep te ontwikkelen; Bounty Protein bars.

Select Protein van PES

Select Protein

Select Protein van het merk Physique Enhancing Science is een premium eiwit supplementen met een mix van whey eiwitten. Zo bevat het leucine peptides en premium milk protein isolaat voor een optimale werking, het zorgt namelijk voor een continue stroom van de juiste eiwitten en aminozuren naar je spieren. Waardoor je spieren het beste ontwikkelen en het beste herstellen.

Protein bites

Smart Bars crunchy

De Smart Bars zijn niet alleen dieet bars, maar de nummer 1 dieet bars die net zo heerlijk smaken als normale candybars! Nu kun je ook genieten van hun nieuwe variatie, de crunchy bars. Ze smaken niet alleen heerlijk, maar zijn laag in koolhydraten en ook nog bijna geheel suikervrij! Ze smaken even heerlijk als Snickers bars, maar zijn veel gezonder.

Select Protein van PES

Bedtime Protein Body & Fitshop

Iedere sporter weet hoe belangrijk het is om voor het slapen gaan nog een aantal eiwitten binnen te krijgen. Tijdens je slaap krijg je namelijk geen nieuwe voedingsstoffen binnen. Door eiwitten tot je te nemen die langzaam opneembaar zijn kun je je lichaam toch van de benodigde eiwitten voorzien terwijl je slaapt. De supplementen aanbieder body & fitshop begrijpt dit als geen ander en is daarom met een eigen huismerk nacht eiwitten op de markt gekomen.  Het product wordt verkocht onder de naam Bedtime Protein.

Muscle protect body en fitshop

Mammoth 2500

Mammoth 2500 is een van de bekendste weight gainers die te koop is. Het Mammoth eiwitpoeder is een eiwitpoeder met een hoog aantal calorieën waardoor het ideaal is als jij wilt aankomen. Deze weight gainer is daarom dan ook al drie jaar op rij verkozen tot beste weight gain product van Canada.

Puur whey van body en fitshop

Puur Whey

Body & Fitshop heeft een nieuw eiwit supplement gelanceerd, namelijk ‘Puur Whey’. Dit is het meest zuivere eiwit supplement wat het supplementen merk op de markt heeft gezet tot nu.

whey perfection

Whey Perfection

Whey Perfection is het populairste product van Body & Fitshop. Het is een eiwitpoeder van een zeer hoge kwaliteit en wordt voor een zeer goede prijs aangeboden. Door de goede samenstelling van dit eiwitpoeder is het zowel geschikt voor mensen die willen afvallen als voor mensen die willen aankomen in vet vrije spiermassa. Lees in dit artikel alles wat je moet weten over dit top product!

Aminolift

Whey DNA

We kennen allemaal het supplementen merk BSN wel. BSN is namelijk bekend  van de sterke pre workout no xplode. Maar naast deze sterke pre-workout is er sinds kort ook een eiwitpoeder van dit merk te verkrijgen. Dit is het nieuwe Whey DNA. Een zeer goede bron voor het herstel en groei van je spieren. In dit artikel lichten wij het artikel even toe.

Aminozuren worden door veel sporters onderschat, dit terwijl ze erg belangrijk zijn. Aminozuren zijn simpelweg de bouwstoffen van eiwitten en spierweefsel, hierdoor zijn ze belangrijk voor energie, herstel, stemming, hersenfuncties en natuurlijk spierontwikkeling. In totaal zijn er 23 aminozuren, waarvan er 9 essentieel zijn, deze kan je lichaam niet aanmaken.

Beste aminozuren

In deze categorie vindt je een overzicht van enkele tientallen aminozuren supplementen op de markt. Bij elk supplement vindt je een overzichtelijke prijsvergelijking en kun je onafhankelijke ervaringen van gebruikers zien. Op basis van deze informatie kun je kijken wat de beste aminozuren voor jou doeleind zijn voor een geschikte prijs. Enkel en alleen de meest betrouwbare webshops hebben we toegevoegd in ons overzicht. Daarom weet jij zeker dat je je producten op het juiste verkooppunt koopt.

Pil of poedervorm?

Als je de verschillende producten een beetje bekeken hebt moet het je vast opgevallen zijn dat het zowel in pil vorm als in poedervorm wordt aangeboden. Je kunt je afvragen wat op zo’n moment beter voor je is. Moet je nou voor de pillen kiezen of toch voor een poeder? Als we kijken naar de prijs is de aanschaf van het poeder vaak net iets voordeliger. Dit kan een reden zijn om juist voor het poeder te kiezen. Een voordeel aan de aanschaf van pillen is dat je altijd de juiste dosering hebt. Je hoeft je poeder niet af te wegen want dat is al voor jou gedaan en in een capsule geplaatst. Daarnaast zijn de capsules ook makkelijker mee te nemen, stel je voor dat je een paar dagen ergens anders bent dan kun je als nog je capsules tot je nemen. De capsules zijn van materiaal gemaakt wat zich van zelf oplost in je maag waardoor je het poeder tot je krijgt. Er zit geen verschil in de ingrediënten van het poeder en de capsules. De vraag is dus kies je voor het gemak van een pil? of kies je voor de voordelige prijs van een poedertje?

Heb jij nog vragen over dit type product? Laat dan gerust een reactie achter zodat wij je verder kunnen helpen.