Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Iedere sporter weet hoe belangrijk het is om voor het slapen gaan nog een aantal eiwitten binnen te krijgen. Tijdens je slaap krijg je namelijk geen nieuwe voedingsstoffen binnen. Door eiwitten tot je te nemen die langzaam opneembaar zijn kun je je lichaam toch van de benodigde eiwitten voorzien terwijl je slaapt. De supplementen aanbieder body & fitshop begrijpt dit als geen ander en is daarom met een eigen huismerk nacht eiwitten op de markt gekomen.  Het product wordt verkocht onder de naam Bedtime Protein.

De voordelen van Bedtime protein

  • Bestaat uit micellar casein eiwitten
  • Bevat ook vele andere vitamines
  • Lekkere smaken verkrijgbaar
  • Gemakkelijk te nemen voor het slapen gaan

Waarin verschilt Bedtime Protein van andere proteine supplementen?

Het verschil met een product als Whey Perfection, Mammoth Whey, Whey Delicious XXL of welk gewoon eiwit supplement dan op de markt dan dit langzaam opnemende eiwitten biedt en gewone eiwit supplementen eigenlijk snelle eiwitten biedt. Dit product is dus goed te combineren met andere supplementen die jou kunnen voorzien van de benodigde eiwitten, waarbij dit product in te nemen is voor het slapen gaan en andere producten voor overdag.

Gebruik en dosering

Dit eiwitpoeder is bedoelt om ongeveer dertig minuten voor het slapen gaan tot je te nemen. Je maakt eenvoudig een lekkere shake zoals je dit ook met andere eiwitpoeders doet. De verpakking is goed voor 72 shakes je kunt er dus ruim twee maand gebruik van maken.