Een van de nieuwste eiwit producten van de voedingssupplementen winkel Body & Fitshop is Whey Smoothie. Het product moet volgens de makers veel lekkerder zijn dan een milkshake bij de plaatselijke fastfood keten en daarnaast ook nog eens gezond zijn.

Kenmerken Whey Smoothie

Iedere shake die jij maakt met dit poeder bestaat uit 16,5 gram eiwitten, het is dus ideaal om aan je dagelijkse behoefte eiwitten te komen. Maar niet alleen eiwitten bevat deze smoothie, het zou namelijk geen smoothie zijn als er geen fruit in zit. Daarom is er puur natuur fruitpoeder verwerkt in de smoothie. Bij iedere shake krijg je maar liefst 24 vitamines en mineralen binnen en een minimaal aantal suiker, slechts 4 gram. Door deze combinatie is de smoothie goed te gebruiken in een eiwitrijk dieet voor zowel mannen als vrouwen.

Soorten eiwitten

De smoothie bestaat uit twee verschillende soorten hoogwaardige whey eiwitten. Zowel whey eiwit concentraat als whey eiwit isolaat zijn in deze smoothie verwerkt.

Aanbevolen gebruik en dosering

Neem een schepje Whey Smoothie en mix dit met 250ml water of melk, natuurlijk smaakt de shake het lekkerste met koude melk maar hierdoor krijg je wel meer kcal binnen. Er wordt aangeraden om 1 tot 3 shakes per dag te nemen afhankelijk van je doelstellingen. Neem bijvoorbeeld een shake voor het trainen of gewoon als tussendoortje.

Whey Smoothie ervaringen

Wat vind jij van dit nieuwste whey product van body en fit? Laat een review achter zodat andere sporters kunnen beslissen of ze dit product willen aanschaffen.