Nieuwste artikelen

 • Lees meer

  IBCAA Body en Fit

  Aminozuren spelen ook een grote rol wanneer je aan fitness doet. Wanneer het om BCAA’s gaat kun je geen betere...
 • Bcaa 3-1-1
  Lees meer

  BCAA 3:1:1

  BCAA 3:1:1 van RSP Nutrition is een aminozuren supplement met een perfecte houding voor optimaal resultaat. Je lichaam...
 • Lees meer

  Mammoth Amino

  Mammoth is het bekende merk uit Canada van supplementen. De meeste mensen die regelmatig supplementen kopen kennen de...
 • Muscle protect body en fitshop
  Lees meer

  Muscle Protect – Body en Fit

  Muscle Protect is een aminozuren supplement van Body en Fitshop zelf. Het supplement is verkrijgbaar in vijf...

Aminozuren worden door veel sporters onderschat, dit terwijl ze erg belangrijk zijn. Aminozuren zijn simpelweg de bouwstoffen van eiwitten en spierweefsel, hierdoor zijn ze belangrijk voor energie, herstel, stemming, hersenfuncties en natuurlijk spierontwikkeling. In totaal zijn er 23 aminozuren, waarvan er 9 essentieel zijn, deze kan je lichaam niet aanmaken.

Beste aminozuren

In deze categorie vindt je een overzicht van enkele tientallen aminozuren supplementen op de markt. Bij elk supplement vindt je een overzichtelijke prijsvergelijking en kun je onafhankelijke ervaringen van gebruikers zien. Op basis van deze informatie kun je kijken wat de beste aminozuren voor jou doeleind zijn voor een geschikte prijs. Enkel en alleen de meest betrouwbare webshops hebben we toegevoegd in ons overzicht. Daarom weet jij zeker dat je je producten op het juiste verkooppunt koopt.

Pil of poedervorm?

Als je de verschillende producten een beetje bekeken hebt moet het je vast opgevallen zijn dat het zowel in pil vorm als in poedervorm wordt aangeboden. Je kunt je afvragen wat op zo\'n moment beter voor je is. Moet je nou voor de pillen kiezen of toch voor een poeder? Als we kijken naar de prijs is de aanschaf van het poeder vaak net iets voordeliger. Dit kan een reden zijn om juist voor het poeder te kiezen. Een voordeel aan de aanschaf van pillen is dat je altijd de juiste dosering hebt. Je hoeft je poeder niet af te wegen want dat is al voor jou gedaan en in een capsule geplaatst. Daarnaast zijn de capsules ook makkelijker mee te nemen, stel je voor dat je een paar dagen ergens anders bent dan kun je als nog je capsules tot je nemen. De capsules zijn van materiaal gemaakt wat zich van zelf oplost in je maag waardoor je het poeder tot je krijgt. Er zit geen verschil in de ingrediënten van het poeder en de capsules. De vraag is dus kies je voor het gemak van een pil? of kies je voor de voordelige prijs van een poedertje?

Heb jij nog vragen over dit type product? Laat dan gerust een reactie achter zodat wij je verder kunnen helpen.