Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Dominate is op dit moment het sterkste hormonale stimulatie product wat er te koop is. Dominate is de test booster uit de Dedicated Nutrition supplementen lijn. Iedereen weet dat testosteron van belang is voor de opbouw van spieren, dominate combineert dit met andere groeihormonen in je lichaam en laat ze ook nog eens beter werken.

Wat kun je verwachten van Dominate?

Dominate is geen supplement wat geschikt is voor de beginnende sporter. Je zult eerst al een tijd moeten sporten voor dat het verstandig is om dit product te gebruiken. Daarnaast wordt het ook afgeraden om het te gebruiken als je een vrouw bent of een man van onder de 18 jaar. Als je wel klaar bent om dit product te gebruiken kun je de volgende eigenschappen verwachten:

  • Droge spiermassa opbouwen
  • Hardere spieren en meer definitie
  • Een sneller herstel van de spieren
  • Een verbeterde nachtrust
  • Een verhoogd libido
  • Toename van eetlust
  • Grotere pomps in je spieren tijdens en na het trainen

Dominate is een test booster die niet te vergelijken is met andere supplementen in deze categorie, waar andere supplementen te kort schieten geeft dominate jou de voedingsstoffen die je nodig hebt.

Gebruik en dosering

Bij dit supplement is het erg belangrijk dat je je aan de aanbevolen dosering houdt. Er zijn twee manieren om dit product tot je te nemen, je kunt er voor kiezen om dagelijks drie capsules op een nuchtere maag voor het ontbijt te nemen en drie capsules op een nuchtere maag voor het slapen gaan tot je te nemen. De tweede manier is door zes capsules ongeveer dertig minuten voor de training tot je te nemen. Dit supplement mag maar acht weken achter elkaar gebruikt worden, na deze acht weken wordt het aangeraden om minimaal vier weken te stoppen met het gebruik.

Dominate dedicated nutrition ervaringen

Heb jij al ervaringen met deze test booster? Laat dan een review achter waarin jij je ervaringen met dit supplement beschrijft. Je helpt hier een hoop sporters mee!