24hr fatburn

Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Ook Body & Fitshop heeft haar eigen fatburner supplement, namelijk de 24hr fatburn. Vetverbranden, wie wil het niet. Dit wil je natuurlijk de gehele dag voor een optimaal resultaat. En daar kan dit supplement jou van voorzien. De 24hr fatburn van Body & Fitshop is samen ontwikkeld met één van de top voedingssupplementen producenten in Europa. Waar andere fatburners je slechts tijdelijk vet laten verbranden zorgt dit supplement voor een optimale werking 24 uur lang! Geen andere fatburner kan hier zo snel tegen op.

De voordelen van 24hr fatburn

 • 24-uur lange werking.
 • Veel energie, altijd fit en uitgerust.
 • Geen slaapproblemen.
 • Goed gevoel.
 • Per verpakking kom je een maand rond!

Meer dan genoeg voordelen om deze fatburner is te proberen.

Gebruik en dosering 24hr Fatburn

Elke capsule werkt 8 tot 10 uur lang. Hierdoor wordt het aanbevolen om na het opstaan een tablet te nemen. Hiermee wordt je vetverbranding verhoogt tot 160%, waardoor je binnen no-time al resultaat zult zien. De tweede tablet wordt aanbevolen om voor het slapen te nemen, zo slaap je heerlijk en verbrand je ook nog is vet tijdens het slapen. In de ochtend zul je weer helemaal fit zijn en energie hebben.

Ervaringen 24hr fatburn

Heb jij gebruik gemaakt van dit supplement? Laat dan een review over deze fatburner achter. Wij zijn benieuwd naar jou ervaring, maar ook de fitness- en bodybuild community is benieuwd naar jou ervaring. Help hiermee andere mensen door een review achter te laten!

Reactie

 1. Lex
  Review
  Goede fatburn!! Tijdens mijn Cut-schema deze gebruikt, zeker stuk meer droger geworden, wie wil dat niet voor de zomer? Ook ideaal dat het capsules zijn, gemakkelijk te slikken met een beetje water, naar mijn mening heel gemakkelijk en zo goed als smaakloos!
 2. Zahir Goelamhoesen
  Review
  Heb aardig wat gebruikt/getest, maar deze heeft bij mij de beste resultaat laten halen
 3. Lieke
  Review
  Heerlijk, geeft lekker veel energie op het juiste moment. En met een goed voedingsschema gaat je vetpercentage zeker omlaag!
 4. Josina
  Review
  Ik werd 2 uur na de eerste pil hardstikke beroerd. Alsof ik de koffiekan had leeggedronken. Misselijk, draaierig, trillerig, zweten als een tierelier. Alles draaide voor m’n ogen. De nacht erna amper geslapen en de dag erna doodmoe en zweetaanvallen.

Laat een reactie achter.

Geef je mening