Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Mammoth 2500 is een van de bekendste weight gainers die te koop is. Het Mammoth eiwitpoeder is een eiwitpoeder met een hoog aantal calorieën waardoor het ideaal is als jij wilt aankomen. Deze weight gainer is daarom dan ook al drie jaar op rij verkozen tot beste weight gain product van Canada.

Wat is mammoth 2500?

Mammoth Mass 2500 is een eiwitpoeder waar mee een eiwitshake gemaakt kan worden. De verhouding van de voedingsstoffen is 35% eiwitten en 65% koolhydraten. Hierdoor is deze eiwitshake perfect voor mensen die zeer lastig aankomen in spiermassa, dankzij de shake krijg jij namelijk de juiste voedingsstoffen binnen die je nodig hebt als je wilt aankomen. Dit eiwitpoeder bestaat maar liefst uit drie hoge kwaliteit eiwitten: whey proteine, melk eiwitten en puur ei-eiwit. Hierdoor zijn de eiwitten ook zeer goed opneembaar.

De nieuwe Mammoth 2500 weight gainer

Gebruik van deze weight gainer

Het gebruik van deze weight gainer is ook zeer gemakkelijk. Meng twee maatscheppen met 500ml melk of water naar smaak zodat je een lekkere shake hebt. Deze kun je ’s ochtends bij het ontbijt nemen, vlak voor het trainen, vlak na het trainen als post workout shake of gewoon tussendoor. Je kunt zo’n 1 tot 3 shakes per dag nemen voor het beste resultaat.  Hou goed in de gaten hoeveel je aankomt, als je weinig aankomt kun je het gebruik namelijk opvoeren.  Let er op dat dit een aanvulling is op je dagelijkse hoeveelheid voeding, het is dus geen maaltijd vervanger.

Verkrijgbare smaken

Dit eiwitpoeder is ook in meerdere smaken verkrijgbaar waarmee je de lekkerste eiwitshakes kunt maken. De volgende drie smaken zijn momenteel te koop:

  • Aardbei
  • Banaan
  • Chocolate
  • Vanille

Iedere pot heeft een inhoud van 4400 gram( 4.4kilo) waarmee je een flink aantal shakes kunt maken.

Tevens verkrijgbaar in twee verpakkingen:

  1. 4400 gram
  2. 6800 gram

Mammoth 2500 bijwerkingen

Bij het gebruik van deze weight gainer kunnen er mogelijk een aantal bijwerkingen optreden. Niet ieder persoon heeft last van deze bijwerkingen en het is ook nog eens afhankelijk van verschillende factoren. Mogelijke bijwerkingen die kunnen optreden zijn:

  • Het krijgen van acne
  • Last van winderigheid
  • Last van misselijkheid/ buikpijn

Een groot deel van de gebruikers heeft geen last van deze bijwerkingen. Mocht je hier wel last van krijgen dan kun je de dosering verminderen en dit langzaam opbouwen naar de gewenste dosering of een shake maken met water in plaats van melk.

Ervaring delen over deze weight gainer

Heb jij deze weight gainer al gebruikt? Wij en andere lezers zijn erg benieuwd naar jou ervaringen met dit product. Help ons daarom deze website en de ervaring van andere gebruikers te verbeteren door een review te plaatsen. Dit wordt door ons en de lezers erg gewaardeerd.