Oxyelite is een premium eiwit supplement met hoogwaardige eiwitten. Naast dat het supplement Milk Protein Isolate bevat is het aangevuld met een aantal premium ingrediĆ«nten waardoor de formule unieker is dan de meeste eiwit supplementen op de markt. Zo bevat het namelijk CLA, MCT’s en waardevolle enzymen. Elke shake hiervan bevat totaal 23 gram eiwitten en vrijwel geen suikers (slechts 1 gram).

Kenmerken en voordelen Oxyelite Protein

  • Kan goed in een eiwitdieet.
  • Premium eiwit supplement met extra ingrediĆ«nten.
  • Bevat maar liefst 23 gram eiwitten per shake.
  • Vrijwel geen vet en suikers.
  • Elke verpakking biedt genoeg voor 57 shakes.
  • Verkrijgbaar in twee smaken: Chocolade & Vanille.

Waarom juist kiezen voor dit supplement?

Een ander belangrijk voordeel om te kiezen voor dit eiwit supplement is dat het Milk Protein Isolate bevat, wat bestaat uit zowel langzaam als snel opnemende eiwitten. Hierdoor is het te gebruiken voor elk moment, zowel s’ ochtends als s’ avonds. Ten slotte is dit supplement in verhouding tot andere eiwit supplementen wel wat duurder, maar daar krijg je ook extra voor terug wat zeker de moeite waard is. Zo bevat het namelijk CLA (geconjugeerd linolzuur) en MCT’s (Medium Chain Triglycerides). Deze voedingstoffen zijn essentieel voor elke sporter.

Daarnaast vinden erg veel mensen de smaak van dit supplement erg goed.

Actie Oxyelite Protein - USP Labs

Ervaringen Oxelite Protein van USP Labs

Wij zijn erg benieuwd naar jouw ervaring met dit supplement. Zou je een review willen achter laten op Supplementenfacts en andere mensen willen helpen bij het vinden van het juiste eiwit supplement? Niks zegt meer dan een onafhankelijke review van een gebruiker die het getest heeft.