Muscle Milk van het supplementen merk Cytosport is een bijzonder product. Het feit dat baby’s zich snel en goed kunnen ontwikkelen ligt in de werkelijkheid aan de samenstelling van moeder melk. Waar in feite unieke en complexe proteïnes, peptiden en aminozuren inzitten. Dit supplement daarentegen bevat ook deze speciale micellar caseïne.

Muscle Milk kenmerken en voordelen

  • Bevat speciale Micellar Caseïne
  • Bevat Whey Proteine
  • EndoCreatineTM Technologie
  • Bevat Peptide aminozuren
  • Bevat diverse gezonde vetten
  • MCT’s

De technologie achter Musclemilk’s EndocreatineTM

Ook Muscle Milk bevat deze technologie. In plaats het toevoegen van creatine door supplementen, zorgt dit supplement ervoor dat je eigen lichaam het zelf meer gaat produceren. Dit is effectiever gebleken bij veel mensen dan het toevoegen van creatine door middel van supplementen. Bij veel mensen werkt het opnemen van meer creatine niet doordat het lichaam simpelweg niet meer opneemt. Daar kan hier verandering mee worden gebracht. En creatine is een belangrijke stof, het zorgt voor een snellere spieropbouw, meer explosie in je kracht en vollere spieren. Dankzij Muscle Milk maakt je lichaam gewoon zelf meer creatine aan, wat de beste optie is.

Daarnaast bevat dit supplement diverse gezonde vetten, genaamd MCT’s. MCT is een olie ontwikkeld voor mensen die veel meer spierenergie willen hebben zonder dat dat deze extra kcal opgeslagen worden als lichaamsvet. Het binnen krijgen van gezonde vetten is vaak lastig en dat kan eenvoudig worden opgelost door dit supplement. Zo bestaat het voor 20% uit deze (super) vetten.

Ervaringen Muscle Milk

Heb jij gebruikt van dit (moedermelk) supplement? Laat dan een review achter op Supplementenfacts.nl en beoordeel dit supplement naar jouw mening. Was je hier positief over of juist negatief? Wij horen het graag.