Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Het is eindelijk zover, de nieuwe No Xplode 3.0 van BSN is uitgekomen. BSN heeft de huidige formule verbeterd waardoor een nieuwe versie van dit supplement op de markt is gekomen. De vorige No Xplode had het al waargemaakt, maar deze is nog beter.  De nieuwe pre-workout zorgt ervoor dat je nog harder kan knallen in de sportschool. Het supplement biedt nog meer energie, meer uithoudingsvermogen en meer explosieve kracht om alles uit je training te halen keer op keer.

Kenmerken en voordelen No Xplode 3.0

  • Werkt binnen no time.
  • Meer energie en focus.
  • Maximale pomp tijdens het trainen.
  • Meer kracht, uithouding en massa.
  • Verbeterde smaak vergeleken No Xplode 2.0
  • De beste pre-workouts volgens vele atleten en bodybuilders.

De vorige versie van het supplement heeft al diverse prijzen opgeleverd. Inmiddels in het s’ werelds één van de meest bekende supplementen voor bodybuilders. Het heeft hierdoor al enkele bijzondere prijzen gewonnen zoals ‘beste bodybuilding supplement’ wat erg veel zegt. Consumenten zijn al jarenlang positief over de producten van BSN waardoor het een favoriet supplementen merk is voor vele bodybuilders.

Wanneer je eenmaal hebt getraind met de nieuwe No Xplode 3.0 pre-workout wil je niet meer zonder. De focus en energie die je krijgt maken het net een verslaving. De resultaten die je gaat behalen in de sportschool spreken voor zich.

De pre-workout van BSN is te verkrijgen in vier smaken. Namelijk in Fruit Punch, Green Apple, Raspberry en Watermelon. Alle smaken zijn ook verbeterd tegenover de laatste versie.

No Xplode 3.0 vragen

Kan ik No Xplode 3.0 gebruiken in combinatie met creatine? Ja dit kan en wordt ook aangeraden.

Hoelang kan ik het gebruken? Aangeraden wordt om het 8 weken te gebruiken, waarna te stoppen voor 4 weken. Zodat het lichaam niet gaan wennen aan de ingrediënten. Hierna kun je het weer gebruiken voor optimale werking.

Valt het supplement onder de dopinglijst? Nee.

Hoe snel voel ik het? Dit blijft een beetje afhankelijk per persoon, de meeste mensen voelen het binnen enkele minuten na inname.

No Xplode 3.0 review

Het supplement is nieuw op de markt. Wij zijn dus benieuwd naar jouw ervaring van het supplement van BSN. Heb jij gebruik gemaakt van de pre workout? Laat dan een review achter en help anderen.