Over ons

SupplementenFacts.nl is een website die over voedingssupplementen gaat. Tegenwoordig is de supplementen markt zo groot geworden waardoor het voor zowel beginnende sporters als voor gevorderde sporters lastig is om een keuze te maken in dit enorme aanbod. Mede daarom hebben wij deze website opgericht met als doel jou wegwijs te maken in de wereld van supplementen.

Op deze website vind jij namelijk eerlijke product omschrijvingen per supplement, echte reviews van mensen die het product al gebruikt hebben en ook nog eens een prijsvergelijking per product zodat jij de supplementen bij de meest voordelige aanbieder kopen kunt.

Onze doelgroep

Een grote groep mensen denkt bij het gebruik van eiwitshakes en andere voedingssupplementen direct aan enorme bodybuilders. Dit is echter een stereo type wat al lang niet meer waar is. De doelgroep van SupplementenFacts.nl bestaat uit iedereen die fanatiek aan een sport doet of een gezonde levensstijl aan wilt houden. Van iedere sport moeten je spieren herstellen of je nou jong, oud, een man of een vrouw bent.  Je spieren moeten de juiste voedingsstoffen binnen krijgen. Het nemen van de juiste supplementen kan je hierbij heel goed helpen.

Supplementen_3

Op de hoogte blijven van Supplementenfacts

Zou je graag op de hoogte willen blijven van de nieuwste supplementen in de markt, de laatste tips voor het trainen en meer ander nieuws omtrent sportvoeding, fitness & bodybuilding en alles wat met gezondheid en voeding te maken heeft? Volg Supplementenfacts dan op de volgende kanalen: