Creatine

Creatine is een lichaamseigen stof die van belang is voor iedereen die fanatiek aan sport doet. In veel voedingssupplementen is daarom dan ook creatine verwerkt. Bekijk hier welke creatine het beste bij jou doeleinden aansluit. Creatine kopen doe je gemakkelijk met deze top lijst van creatine supplementen, kijk wat de meest populaire supplementen zijn in deze categorie en lees reviews van gebruikers.

Tricreatine Malate Pro

Tricreatine Malate Pro van Activlab is een creatine supplement dat zorgt voor meer kracht tijdens jouw work-out….

Mammoth Creatine

  • Mammoth is het grootste supplementen merk van Canada. Al jaren lang staat mammoth bekend om vrijwel het beste weight…

CreaXtreme Body & Fitshop

  • Wederom een nieuw creatine supplement van eigen huismerk Body & Fitshop. Dit supplement stimuleert vetvrije massa.

BSN Creatine DNA

Heb je kracht nodig om die zware, inspanningsoefeningen te doen? Je kunt dan geen betere supplement kiezen dan Creatine…

ATP Creatine

Op zoek naar een krachtig creatine supplement voor betere resultaten? Dan zit je bij ATP creatine op het juiste adres….

Platinum Micronized Creatine

Platinum Micronized Creatine van Muscletech is een creatine supplement met een innoverende formule. Het supplement van…

Con-Cret Creatine

Con-Cret creatine is het niet meest bekende creatine supplement, maar zeker niet van minder kwaliteit als we dit…

Modern Creatine

Modern Creatine van USP Laps is een creatine supplement voor de serieuze sporter/bodybuilder. Het supplement bevat 3…

Creatine is één van de meest populaire supplementen. En ook één van de supplementen waar het daadwerkelijk is getoond dat het de prestaties kan bevorderen. Mede hierdoor is het erg gewild onder sporters en bodybuilders. Creatine zorgt voor meer spierkracht, uithoudingsvermogen en explosiviteit.

Wat is de beste creatine?

Dagelijks krijgen wij de vraag wat de beste creatine is. Dit is helaas lastig aan te duiden, wij geven op onze website de meest verkochte creatine supplementen en aanraders op het gebied van creatine neer. Hiernaast kunt je reviews lezen van gebruikers om een oordeel te vormen over het supplement. Zodat je verzekerd bent dat je een goede creatine supplement kunt bestellen.

Hoe werkt creatine?

Creatine is een lichaamseigenstof, dat betekend dat het wordt aangemaakt door het eigen lichaam. Dit is echter een minimale hoeveelheid. Voor iemand die veel sport of aan zware krachttraining doet kan het vele voordelen opleveren door een grotere hoeveelheid creatine binnen te krijgen. Naar dit supplement is het meeste onderzoek verricht als je het vergelijkt met andere supplementen. Ieder onderzoek trok de conclusie dat dit supplement voordelen heeft voor het uithoudingsvermogen van de spieren en het tot een toename van kracht kan leiden. Hoeveel dit exact is, is per persoon nog verschillend. Sommige mensen ervaren een groot verschil met dit gebruik terwijl andere mensen minimaal tot geen verschil waarnemen. Doordat de prijs van dit poedertje niet heel hoog ligt is het sowieso voor iedereen het proberen waard. Kijk hoe je lichaam er op reageert en bepaal of je dit supplement blijft nemen.

Pil of poedervorm?

Tot slot kom je nog voor de keuze om het in een pilvorm of een poedervorm wilt hebben. Het moet je wel opgevallen zijn dat de poedervorm net wat goedkoper is dan de pilvorm, maar zijn er nog andere verschillen? De pilvorm is veel eenvoudiger te doseren dan de poeder variant. Ook als je een aantal dagen van huis bent is het makkelijker om een capsule mee te nemen dan dat je met je pot poeder op pad moet. Je kunt dus kiezen voor het gemak van een pilletje of voor de voordelige prijs van een poeder.