Mass perfection is een weight gainer van het huismerk van bodyenfitshop. Naar eigen zeggen is mass perfection de weight gainer die een nieuw tijdperk in gaat luiden als het om weight gain supplementen gaat. De shake bevat een minimaal aantal suikers waardoor je enkel de juiste voedingsstoffen binnen krijgt om aan te komen in spiermassa.

Wat is mass perfection Body & fit?

Mass perfection is een eiwitpoeder wat is ontwikkeld door body & fit met een wat hoger calorie gehalte. Hierdoor valt het onder de categorie weight gain producten en maakt het de ideale eiwitshake voor mensen die willen aankomen. Mass perfection bestaat voor meer dan dertig procent uit eiwitten en iets minder dan 50 procent uit vier soorten koolhydraten daarnaast bevat dit eiwitpoeder ook nog eens vele vitamines en bouwstoffen. Als jij dus wilt aankomen in spiermassa is massperfection het aangewezen supplement voor jou.

Gebruik van de weight gainer

Mass perfection gebruik is zeer eenvoudig ,maar wel persoon afhankelijk. Kom jij zeer moeilijk aan? Dan kun je gemakkelijk drie van deze shakes toevoegen aan je dagelijkse voeding. Als je wat gemakkelijker aankomt zou een shake per dag al voldoende kunnen zijn voor het gewenste resultaat. Het is daarom aan te raden om te kijken hoe je lichaam reageert op deze weight gainer om er vervolgens op in te spelen.  De shakes zijn bovendien gemakkelijk te maken je neemt twee schepjes eiwitpoeder (60gram) en mengt dit met 300ml water of melk, dit kun je naar smaak aanpassen. Je kunt het beste de shake ’s ochtends nemen als je wakker wordt, vlak voor de training, na de training als een post workout shake of gewoon een keer tussendoor op de dag.

Verkrijgbare smaken

Mass perfection is een eiwitshake met een heerlijke smaak. Het smaakt net of jij een heerlijke milkshake aan het drinken bent. Er zijn ook nog eens acht verschillende smaken verkrijgbaar. Zo weet jij zeker dat je een smaak kunt kopen die jou aanspreekt. De volgende smaken zijn verkrijgbaar:

  • Banaan
  • Chocola
  • Koekjes en room
  • Hazelnoot caramel
  • Naturel
  • Perzik mango
  • Aardbei
  • Vanille

Vind je het lastig om in een keer de juiste smaak te kiezen? Dat is geen probleem bij body en fitshop want je kunt ook een proefzakjes pakket bestellen. Dit zijn de zogenaamde mass perfection sachets.

Ingrediënten en voedingswaarde

In deze eiwitshake zitten de juiste ingrediënten die het mogelijk maken om spiermassa te kweken. Het bevat maar liefst drie verschillende soorten eiwitten dit zijn whey proteine concentraat, whey proteine isolaat en micellar caseine.  Maar niet alleen eiwitten zijn belangrijk als je wilt aankomen in spiermassa, daarom bevat dit product ook nog eens vier verschillende soorten koolhydraten.

Voedingswaarde mass perfection per 100 gram:
Energie: 1624 kj/ 388.6 kcal
Vetten: 5.4 gram
Waarvan verzadigde vetzuren: 0.55gram
Koolhydraten : 49 gram
Waar van suikers: 8 gram
Vezels: 8 gram
Eiwitten: 32 gram
Zout: 0.05 gram