100% Casein Gold Standard

Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

100% Casein Gold Standard van Optimum Nutrition is het eiwit supplement voor langzaam opnemende eiwitten. Caseïne zijn de meest langzaam opnemende eiwitten die er bestaat, hierdoor is dit supplement perfect voor als je gaat slapen. Zo wordt je lichaam continue gevoed met eiwitten en kun je optimaal groeien en herstellen.

Kenmerken en voordelen 100% Casein Gold

 • Bevat Aminogen® voor een nog betere opname.
 • Bevat 10g BCAA’s en Glutamine per scoop.
 • Zorgt voor een constante aanvoer van aminozuren.
 • Optimale herstelling door continue aanvoer.
 • Betere spierontwikkeling s’ nachts.

Het caseïne eiwit supplement is verkrijgbaar in de volgende smaken:

 • Aardbei
 • Banaan
 • Chocolade
 • Vanille

Let op: Niet bij elke aanbieder zijn alle smaken verkrijgbaar.

Dit supplement is een goede aanvulling om te gebruiken naast andere eiwit supplementen die beter zijn voor overdag. Dit supplement neem je voor het slapen gaan, waar andere supplementen bedoeld zijn voor een snelle eiwit opname en beter overdag gebruikt kunnen worden.

Zoek je goede eiwit supplementen? Bekijk ons overzicht beste eiwit supplementen.

Naast dit product heeft Optimum Nutrition diverse andere hoge kwaliteit supplementen op de markt gebracht zoals 100% Gold Standard whey wereldwijd het beste verkocht whey supplement is.

Ervaringen 100% Casein Gold Standard van Optimum Nutrition

Ervaring met dit hoge kwaliteit supplement van het bekende merk? Vond je de prijs/kwaliteit verhouding goed? Smaakte het goed? Voelde je fitter s’ ochtends? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring, plaats een review en help andere sporters en bodybuilders vinden van het juiste caseïne supplement.

Reactie

 1. Guido
  Review
  Top caseine product! Alleen jammer dat het zo vrij prijzig is. Neem het elke dag voor het slapen gaan en het werkt goed naar mijn idee, voel mij elke ochtend een stuk fitter dan als ik het niet zo gebruiken.
 2. Dennis
  Review
  Echte aanrader net zoals de andere eiwitshake van dit merk! Neem dagelijks een shake en voel mij altijd goed s’ ochtends. Heb nu de aardbei smaak gehad welke lekker fris was, volgende keer toch banaan proberen.

Laat een reactie achter.

Geef je mening