Op zoek naar een supplement dat je spieren snel laat groeien? Dan zit je bij CELL-TECH van Muscletech aan het juiste adres. Het supplement verhoogt je spierkracht, het transport van je voedingstoffen, het verhoogt je spieromvang en helpt je spieren beter bij het herstellen.

De unieke formule van CELL-TECH heeft bij vele sporters zich al bewezen en is daarom een erg gewild supplement.

Onderzoeken CELL-TECH

Natuurlijk is beter dan harde feiten en onderzoek. Hierdoor vindt je enkele constateringen uit onderzoeken die naar voren zijn gekomen met het gebruik van CELL-TECH.

Een onderzoek toont aan dat er niet gestopt hoeft te worden met deze soort creatine, terwijl dit bij vele andere supplementen wel het geval is. Zo kun je continue gebruik maken van dit supplement.

Een ander onderzoek toont aan dat mensen die dit supplementen hebben gebruikt met 28% omhoog gegaan zijn met Biceps Curls, 17% met Bench Press en 29% met Leg Press. En dit allemaal binnen acht weken. Vrij indrukwekkende resultaten!

Dit onderzoek toont aan dat een gemiddelde gebruiker van dit supplement die de aanbevolen dosering neemt van CELL TECH 1.5 kilogram aankomt de eerste week.

Dosering & Gebruik CELL TECH van Muscletech

Aanbevolen wordt om 2 scoops te mixen met 350 ml water. Op trainingsdagen kan dit direct na de training, op rustdagen wordt aangeraden om s’ ochtends 1 dosering te nemen.  Het supplement is verkrijgbaar in twee verpakkingen, een kleine variant van 1400 gram en een grotere variant van 2720 gram.

Cell-Tech voordelen

  • Snellere spiergroei
  • Grotere spieromvang
  • Vergroot je spierkracht
  • Bevat BCAA