Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

EPIC van Dedicated Nutrition is een echte topper op het gebied van creatine supplementen. Het supplementen merk Dedicated Nutrition is de laatste tijd erg goed bezig een aantal succesvolle supplementen op de markt te zetten zoals onder andere Unstoppable Dedicated Nutrition.

EPIC bevat alleen de beste ingrediënten die je nodig hebt in een creatine supplement. Het bevat de meest zuivere en spieropbouwende ingrediënten in de hoogste dosering. Vele noemen het ook wel wereldsbeste spieropbouwende supplement zover. Hiermee krijg je namelijk echte spiermassa. Als echte krachtsporter mag dit supplement dan ook niet ontbreken. Als je dagelijks alles uit je training wil halen en optimaal resultaat wilt behalen: dan is EPIC voor jou bedoeld. De vraag is alleen: Are you dedicated enough?

Kenmerken en voordelen Epic van Dedicated Nutrition

  • Bevat geen vetten, geen dopingstoffen, geen aspartaam en geen koolhydraten.
  • EPIC is het hoogst gedoseerde spieropbouwende supplement op de markt!
  • Geeft resultaten binnen enkele dagen.
  • Is een alles-in-een product voor spiergroei.
  • De werking wordt alleen maar beter hoe langer je gebruikt.
  • Het geeft je een geweldige pomp.
  • Het bevat alleen de beste wetenschappelijke ingrediënten.

EPIC staat bekend omdat het de juiste ingrediënten in de juiste verhouding biedt die wetenschappelijke het beste bewezen zijn. Zet het gerust naast een aantal andere creatine supplementen op een rij en zie het verschil.

Aanbevolen gebruik van EPIC

Op trainingsdagen wordt het aanbevolen 1 schepje voor de training te nemen en één schepje na de training voor een optimaal resultaat. Op niet trainingsdagen wordt het aangeraden om één schepje in de ochtend te nemen en één in de avond. Belangrijk om te weten is dat EPIC geen verboden stoffen bevat en 100% veilig is hierdoor. Ten slotte wordt aanbevolen om het supplement circa 6 tot 8 weken achter elkaar te gebruiken waarna vervolgens een maand niet.

Ervaringen EPIC – Dedicated Nutrition

Heb jij ervaring met dit top supplement? Laat dan een review achter! Wij zijn benieuwd naar jou ervaringen met dit creatine supplement op de markt. Maakt het alles waar wat het aanbiedt?