Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Mega Grow is het best verkochte post-workout supplement van het huismerk van XXL Nutrition. Al jaren lang is dit product erg populair bij bodybuilders en mensen die fanatiek fitnessen. Dit product bevat zowel creatine als andere voedingsstoffen die jouw spieren nodig hebben naar een zware training om weer te kunnen herstellen.

Over Mega Grow

Mega Grow is het voedingssupplement voor mensen die willen aankomen in spiermassa. Het bevat de juiste ingrediƫnten om de spiergroei te bevorderen. Het supplement bevat namelijk de volgende ingrediƫnten:

  • Zuivere creatine
  • Dextrose
  • L-Glutamine
  • BCAA’S
  • Taurine
  • Vitamine en mineralen

Kortom dit is een post-workout supplement wat alles in een bevat om je spieren te laten herstellen. Het product is geschikt voor zowel in de bulk periode als in de cut periode.

Gebruik en dosering

Mega Grow is verkrijgbaar in twee lekkere smaken: sinaasappel of kersen smaak. Neem iedere dag 50 gram poeder (een schepje) en meng dit met 400 ml water zodat je een lekkere shake krijgt. Neem dit op rust dagen direct als je wakker bent en op trainingsdagen direct na de training voor het beste resultaat.

Voedingswaarde van deze post-workout

De volgende voedingswaarde is gebaseerd op 100 gram, dit staat dus gelijk aan twee shakes.

Energie: 297,7 kcal
Eiwit: 16.0 Gram
Koolhydraten: 58.3 Gram
Waarvan suiker: 57.8 Gram
Vet: 0 gram
Creatine: 15 gram
Glutamine: 6 gram
Taurine: 3 gram

Mega Grow XXL Nutrition ervaringen

Heb jij deze post-workout supplement al wel eens gebruikt? Laat dan een review achter zodat je ons en andere sporters helpt om een juiste supplement keuze te maken.