Iron CRE3 is de creatine van Arnold Schwarzenegger. De supplementen lijn van Arnold Schwarzenegger is sinds september 2013 verkrijgbaar en heeft al vele tevreden gebruikers. Door het gebruik van Iron CRE3 breng jij je trainingen naar een heel nieuw level.

Over Iron CRE3

Het creatine van Arnold Schwarzenegger heeft geen oplaadfase nodig, vanaf de eerste dag van inname kun je meteen gebruik maken van de voordelen die dit product met zich mee brengt. De kenmerken van dit product zijn dan ook:

  • Een grotere pomp in je spieren tijdens het trainen
  • Een snelle opname van de creatine
  • Een vergroting van je kracht
  • Een snellere spiergroei
  • Groei in spiervolume

In tegenstelling tot sommige andere creatine soorten houd je met deze creatine nauwelijks tot geen extra vocht vast.

Gebruik en dosering van dit product

Het gebruik van de creatine van Arnold is zeer gemakkelijk, er is namelijk geen oplaadfase nodig. Neem een schepje creatine en meng dit met 200ml water of vruchtensap voor een betere opname. Neem dit vlak voor de training en op rust dagen ’s ochtends voor het ontbijt. ┬áDe creatine is in drie verschillende smaken verkrijgbaar, er is dus voor ieder wat wils.

IRON CRE3 ervaringen

Doordat het product nog niet zolang in Nederland verkocht wordt zijn er nog niet veel reviews en ervaringen van Nederlandse bodem bekend. Wij vragen jou daarom dan ook als je dit product gebruikt hebt om een nette review te schrijven met jou ervaringen er in, hiermee zul je ons en andere sporters erg helpen!