Heb je kracht nodig om die zware, inspanningsoefeningen te doen? Je kunt dan geen betere supplement kiezen dan Creatine DNA om je te helpen.

Creatine van BSN

Dit is de nieuwe Creatine van BSN en wel uit de DNA lijn. Het geeft je de extra kick die je nodig hebt om zwaardere en langere trainingen te doen.

Waarvoor je Creatine DNA moet gebruiken:

  • Het geeft je meer sterkte om die zware krachtinspanningen te doen.
  • Het stimuleert de groei van je droge spierkracht.
  • Het geeft je ondersteuning bij spierherstel.

Het bevat 100% micronized creatine monohydraat. Per dosering krijg je 3 gram Creatine monohydraat.

Aanbevolen gebruik: 1 maatschep mixen met 240 ml water. Het is smaakloos, dus je kunt het mixen met je favoriete pre of post workout shake.

Je moet 1 dosering per dag nemen en dit moet niet overschreden worden. Je krijgt 60 doseringen per verpakking en dat is dus genoeg voor ongeveer 2 maanden.

Het is belangrijk om een gezonde levensstijl en gevarieerde, evenwichtige voeding te hebben wals je dit wilt gebruiken. Als je medicijnen inneemt of een medische aandoening hebt, moet je eerst je arts raadplegen of je Creatine wel mag gebruiken.

Creatine DNA is niet geschikt voor personen jonger dan 18 jaar, vrouwen die zwanger proberen te worden of zijn en vrouwen die borstvoeding geven.

Het bevat sporen van soja, gluten, pinda, ei, melk en noten. Mensen die een allergie hebben ervoor moeten het dus niet gebruiken.