Animal Pump van Universal, een creatine voor de serieuze trainer. De pomp van Animal Pump is waanzinnig goed en geeft jou alle kracht om nieuwe records te verbreken. Niets voor niets wordt Animal Pump vergeleken met de beste pre-workouts als Jack3D.  Tijdens elke set, herhaling en oefening voel jij de geweldige pomp van dit supplement.

Waar normale creatine supplementen stoppen, gaat Animal Pump verder. Dit supplement is geen hype product en wordt niet voor niets al tijden erkend door bodybuilders en powerlifters. Dit supplement maakt gebruik van complexe en geavanceerde vormen van creatine waardoor het erg goed geschikt is voor serieuze bodybuilders en bodybuilders.  Daarnaast is dit supplement geschikt voor die niet meer zo goed op normale creatine reageren of het gevoel hebben dat normale creatine teveel vocht vasthoudt.

Animal Pump is een mix van de juiste voedingstoffen die jij nodig hebt om optimaal je spieren te trainen. Zo bevat Animal Pump namelijk alle juiste ingrediënten voor een serieuze sporter. Het bevat een mix van creatine, NO Complex, energie, anti-oxidant complex, concentratie mix en transport mix om alles te bevorderen naar je spieren.

Gebruik van Animal Pump

In elke verpakking van Animal Pump zitten totaal 30 verpakkingen waarmee je er zeker een maand vooruit mee kunt. Neem circa 30 á 45 minuten voor de training een zakje met water op een lege maag.

Reviews Animal Pump

Reviews van Animal Pump zijn in het algemeen erg positief. Heb jij ook ervaring met dit supplement? Laat het ons weten door middel van een reactie hieronder.