Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Premium Creatine van het merk Muscletech is een top supplement op het gebied van creatine supplementen. De zeer krachtige formule zorgt dat je de juiste ingrediënten met de juiste dosering binnen krijgt voor optimale resultaten. Zo geeft het je meer spierkracht, meer spiermassa, meer uithoudingsvermogen tijdens het trainen en ten slotte meer gewicht.

Belangrijk: Het supplement is vernieuwd , namelijk 100% Ultra Premium Creatine.

De unieke formule zorgt dat je alles uit je training kan halen. De formule is 2:1:1 met BCAA, ALA en Taurine.

In elke verpakking van Premium Creatine zit 1700 gram, wat genoeg is voor 35 dagen. Tevens is het supplement alleen in de smaak Fruit Punch verkrijgbaar. Andere supplementen die het merk op de markt heeft gebracht zijn onder andere Hydroxycut Advanced en Hydroxycut Hardcore Elite.

Samenstelling en ingrediënten van Premium Creatine

In het supplement zit creatine monohydraat, wat ervoor zorgt dat je meer kracht, spiermassa en explosiviteit hebt voor het trainen. Daarnaast zitten er BCAA’s in, dit zijn de essentiële aminozuren die je lichaam nodig heeft om te herstellen en je spiergroei te stimuleren. Tevens zit er een ingrediënt ALA in, dit zorgt ervoor dat alles beter wordt opgenomen in je lichaam. Als extra geeft het je spieren ook meer volume!

Ten slotte zit er taurine en dextrose in. Taurine helpt je tegen de vermoeidheid en dextrose zorgt voor een beter herstel en groei na je training.

Ervaringen Premium Creatine van Muscletech

Heb jij gebruik gemaakt van dit creatine supplement? Laat het ons dan weten! Je helpt andere potentiële gebruikers met een keuze maken op hun weg naar een creatine supplement. Hoe meer reviews en ervaringen worden gedeeld, hoe beter andere mensen een oordeel kunnen vormen over dit supplement.