Creapure Tasty Tabs

Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Creapure Tasy Tabs is het nieuwste creatine supplement van Body & Fitshop. Ooit gehoord van creatine in de vorm van een snoepje met een fruitig smaakje? Welkom bij Body & Fitshop. Het is het eerste supplement op de markt dat creatine mogelijkheid maakt in een soort van tabletje.

De voordelen van Creapure Tasy Tabs van B&F

 • Meest zuivere creatine op de markt
 • Zeer hoge kwaliteit
 • Zeer lekkere (fruitige) smaak
 • Per verpakking genoeg voor twee maanden
 • 3 tabletten per dag is genoeg
 • Stimuleert je spiergroei en massa, zonder vet
 • Betere sportprestaties, optimale inname in de spieren

Het supplement is makkelijk mee te nemen onderweg doordat het een tablet is. Het is net een soort snoepje en daardoor een heerlijke traktatie voor jezelf. Elke tablet bevat totaal 1 gram pure Creapure creatine, waarmee 3 tabletten per dag al genoeg is.

Creatine is te gebruiken in vele sporten. Denk hierbij naast bodybuilding en fitness aan vechtsporten, roeien, fietsen, tennis, voetbal, volleybal, handbal en nog veel meer.

Ervaringen Creapure Tasty Tabs

Het is een nieuw supplement op de markt, maar heb jij al gebruik gemaakt van dit supplement? Plaats dan een review en laat andere mensen jouw ervaring weten met dit nieuwe supplement.

Reactie

 1. Randy
  Review
  Zeer handig supplement. Heb er goede vooruitgang mee geboekt tijdens de periode van gebruik. Vind tabletten ook een beter alternatief dan dat je het moet mixen met water, hierdoor is het namelijk handig mee te nemen als ik naar werk ga
 2. Dennis
  Review
  Smaak is nooit erg goed, maar dat is nooit echt bij creatine producten. De werking is goed en daar draait het om!
 3. Jim
  Review
  Werkt goed. Neem het verspreid over de dag, na het ontbijt en lunch, en dan rond 4/5 uur nog een. Op trainingsdagen 1 bij het ontbijt, en 1 voor en 1 na de training. Doet wat het moet doen, smaak is heel lekker, maar na een week of 2 wordt het een saaie smaak, maar niet vies.

Laat een reactie achter.

Geef je mening