Arnold Schwarzenegger series is de supplementen lijn van Arnold Schwarzenegger. Arnold heeft vele belangrijke titels op het gebied van bodybuilding meerdere keren binnen gesleept en wordt door vele als de grootste bodybuilder ooit gezien. Arnold heeft nog nooit zijn naam verbonden aan een supplementen lijn. In samenwerking met Muscle Pharm heeft Arnold zijn eigen supplementen lijn opgezet namelijk de Arnold Schwarzenegger series.  Arnold is zeker niet de eerste bodybuilder die een eigen supplementen lijn opzet, er zijn al vele collega’s hem voor gegaan.

Over Arnold Schwarzenegger supplementen

arnold-schwarzenegger-seriesArnold weet als geen ander wat er belangrijk is aan een voedingssupplement, dit heeft hij uiteraard ook verwerkt in zijn eigen lijn. Hij zegt zelf over zijn producten dat ze effectief, revolutionair en veilig moeten zijn.  De supplementen lijn is in september 2013 uitgekomen in de Verenigde Staten, sinds kort zijn de producten van Arnold ook bij de meeste Nederlandse webshops te koop. Via onze website kun jij uiteraard de prijzen vergelijken en reviews lezen per product. De volgende producten zijn terug te vinden in de supplementen lijn van Arnold:

Weight gainer

Voor mensen die flink willen aankomen in spiermassa kunnen gebruik maken van Arnold zijn eigen weight gainer. Met dit eiwitpoeder krijg je maar liefst 40 gram eiwitten binnen per eiwitshake. Lees alles over Iron Mass, de weight gainer van Arnold.

Eiwitpoeder van Arnold Schwarzenegger

Naast de weightgainer is er ook een eiwitpoeder in de supplementen lijn met een stuk lagere aantal calorieën. Dit eiwitpoeder kan daarom gebruikt worden voor mensen die willen afvallen of voor mensen die willen aankomen in vet vrije spiermassa.  Vergelijk de prijzen van Iron Whey en lees reviews.

Het pre-workout supplement

De supplementen lijn is natuurlijk niet compleet als het geen pre-workout middel bevat. Met de naam Iron pump weet je meteen wat je kunt verwachten van dit supplement, namelijk een keiharde pomp in je spieren. Lees alles over Iron pump, vergelijk prijzen en laat een review achter!

Creatine van Arnold Schwarzenegger

Ook heeft Arnold Schwarzenegger zijn eigen creatine uitgebracht binnen de supplementen lijn, dit is Iron CRE3. De creatine kun je vlak voor het trainen nemen en op rust dagen in de ochtend. Benieuwd naar Iron CRE3? Wij hebben een uitgebreide product pagina geschreven waar je ook nog eens de prijzen van dit product vergelijken kunt.

Beter slapen met Iron Dream van Arnold Schwarzenegger

Op zoek naar een supplement om beter te slapen? Slaap is namelijk één de belangrijkste onderdelen als sporter of bodybuilder. Gelukkig heeft Arnold hier een supplement voor bedacht, namelijk Iron Dream. Het zorgt dat je beter echt slaapt waardoor je beter hersteld.

Testosteron supplement van Arnold Schwarzenegger

Het nieuwste supplement uit de Arnold Series, is Iron Test. Dit testosteron supplement is van 100% legale stoffen en bedoeld voor elke echte bodybuilder. Meer informatie hierover? Bekijk de pagina over Iron Cuts.