Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

De nieuwe Whey van Arnold Schwarzenegger in samenwerking met het wereldberoemde merk Muscle Pharm. Een whey waarop je echt groot en sterk kunt worden. Elke scoop bevat namelijk 22 gram microgefilterde Whey Proteïne. Het merk legt voornamelijk de aandacht op de kwaliteit die het ook echt biedt, maar de smaak mag zeker niet worden vergeten. De Iron Whey is in twee smaken verkrijgbaar, namelijk in chocolade en vanille. Wellicht dat er in de toekomst nog meer smaken bij komen.

De kenmerken van Iron Whey

  • Lekkere smaken beschikbaar
  • Een hoog eiwitten volume
  • Gluten vrij
  • Ideaal voor spierherstel en groei
  • Lost gemakkelijk op in elke vloeistof
  • Per dosering krijg je 22g ram eiwitten binnen

Het wordt aanbevolen 1-3 shakes per dag te trainen. Per shake kun je 1 scoop mixen met 250 ml water of melk. Kijk hoe je lichaam er op reageert en pas het aan op jou voedingsschema en je persoonlijke doeleinden.

Voedingswaarde Iron Whey

De volgende voedingswaarde is gebaseerd op een shake, gemaakt met water. In een shake gaat een schepje iron whey poeder wat neer komt op 32 gram.

Calorieën: 120
Vet: 1 gram
Koolhydraten: 6 gram
Eiwitten: 22 gram

 Voor welke doeleinden is dit product geschikt?

Door het lage aantal koolhydraten vet en calorieën per shake is dit eiwitpoeder van Arnold Schwarzenegger geschikt voor meerdere doeleinden. Als jij serieus wilt aankomen in spiermassa kan je deze shake goed gebruiken, neem hiervoor meerdere shakes per dag als toevoeging op je dagelijkse voeding. Neem bijvoorbeeld voor het trainen, bij het ontbijt, na het trainen of gewoon tussen door een shake. Als je wilt afvallen kun je er voor kiezen om een maaltijd per dag te vervangen voor een eiwitshake.