Iron Mass, de nieuwe ultieme gainer van de wereldberoemde bodybuilder Arnold Schwarzenegger in samenwerking met Muscle Pharm. De nieuwe Iron Mass is een groot succes onder de sporters wereldwijd. Met dit supplement ontwikkel je echte spieren, zonder vet of vocht. Iron Mass helpt je om binnen korte tijd echte massa op te bouwen.

Het supplement bevat complexe koolhydraten die zorgen dat je meer voedingsstoffen opneemt in de spieren. Zo heeft Muscle Pharm hier ook de ‘’Muscle plasma Protein Technology’’ voor gebruikt, welke je spieren volpompen met hoogwaardige eiwitten die je lichaam nodig heeft na het trainen. Ook zitten er stoffen in als BCAA Nitrate en creatine welke je nog beter helpen te groeien, maar ook te herstellen na een training.

 De kenmerken van Iron Mass

– Bijzondere alles in een Gainer
–  Maar liefst 40 gram eiwitten per shake
– Bevat EFA gezonde vetten
– Laag in suiker en gluten vrij
– Bevat alleen complexe koolhydraten
-“muscle plasma protein” en bcaa nitrates!
–  Geschikt voor als je in keiharde massa wilt aankomen

Dosering & gebruik Iron Mass

Mix per shake drie scoops met water of melk in een shakebeker het is zeer gemakkelijk te mengen. Je kunt zo’n 1 tot 3 shakes per dag nemen, hoeveel je neemt hangt af van je persoonlijke doeleinden en van hoe je er op reageert. Probeer de juiste dosering te vinden.

Heb jij al gebruik gemaakt van dit supplement? Laat jou review hier achter en help andere hiermee!