Iron Pump is het pre-workout middel van de Arnold Schwarzenegger series. Maak gemakkelijk een shake voor je training en je weet zeker dat je een zware training tegemoet  gaat en kunt doorstaan.

Over Iron Pump Arnold Schwarzenegger

Als jij al een tijdje aan het trainen bent en het gevoel hebt dat je iets extra’s nodig hebt om je trainingen naar een heel nieuw level te brengen dan ben jij aan de pre-workout van Arnold Schwarzenegger toe. Iron Pump zorgt er voor dat jij je veel energieker voelt tijdens het trainen waardoor je langer en harder door kunt gaan. Tijdens het trainen zul je ook een vele grotere pomp in je spieren ervaren, de naam Iron pump is daarom zeer geschikt gekozen. Als jij serieus in spiermassa wilt aankomen en een flinke toename in kracht is dit het aangewezen middel voor jou!

Het gebruik van deze pre-workout

Het gebruik van dit middel is zeer gemakkelijk en kan snel ingenomen worden. Neem 1 maatschep van de pre-workout en meng dit met 200 ml water, vruchtensap of een sportdrank.  Drink de shake ongeveer 30 minuten voor het trainen voor het beste resultaat. Het kan zijn dat het middel voor de eerste paar keer erg sterk is, je kunt dan proberen om de dosering wat te verlagen en dit langzaam op te bouwen. Ook kan het van invloed hebben of je een volle maag hebt of een nuchtere maag op de sterkte van het product.

Iron Pump ervaringen

Het product is in Nederland nog vrij nieuw, er zijn dus nog weinig Nederlandse ervaringen hier over te lezen. In Amerika wordt het product al wat langer verkocht, er zijn vanuit deze kant zeer positieve verhalen bekend. Wij en onze lezers zijn erg benieuwd naar jou ervaring met dit product. Laat daarom een review achter waarin jij je ervaringen omschrijft je helpt hier een hoop mensen mee!