Iron Dream is het middel van de Arnold Schwarzenegger Series waardoor jij beter hersteld in je slaapt. Door dit supplement kun jij een betere nachtrust ervaren wat natuurlijk een directe invloed heeft op jouw trainingsresultaten.

Iron Dream van Arnold Schwarzenegger

Dit middel is een supplement wat je beter laat slapen en beter laat herstellen tijdens je slaap. Dit supplement bevat de juiste middelen die je nodig hebt om je spieren te laten herstellen van een zware training. De speciale formule is zo gemaakt dat het je helpt een natuurlijke groei hormoon en testosteron productie opgang te zetten. De voordelen van dit product volgens de makers zijn :

  • Spierherstel terwijl je slaapt
  • Een betere nachtrust
  • Een beter slaapritme

Gebruik en dosering

Het gebruik is heel gemakkelijk, je neemt een schepje van dit supplement en mengt dit met 200 ml water. Het beste moment om het in te nemen is door het zo’n 30 a 40 minuten voor het slapen gaan te gebruiken.

Iron Dream ervaringen

Doordat dit product vrij nieuw is zijn er nog weinig ervaringen te lezen op het internet. Heb jij al ervaring met dit product? Laat dan een review achter zodat je ons en vele andere sporters helpt met het maken van de juiste keuze.