Wil je de komende tijd weer een aantal kilo’s afvallen? Dat kan natuurlijk en is een mooi streven wanneer je wat overgewicht hebt of gewoon een nog fitter lichaam wilt. In dit artikel zullen wij een aantal supplementen uitlichten die jou kunnen helpen om af te vallen. Afvallen kun je namelijk op diverse manieren doen, zo zijn de belangrijkste ingredienten hiervoor om een gezonde levensstijl aan te houden, regelmatig te sporten, op je voeding te letten. Maar ook supplementen kunnen je net wat extra gaan helpen. Maar vaak alleen als je ook rekening houdt met de andere onderdelen.

Welke supplementen kunnen mij helpen om af te vallen?

Whey Perfection van Body & Fitshop

Whey_perfectionHet eerste supplement dat wij willen uitlichten is Whey Perfection, dit is één van de meest populaire eiwitshakes op de markt. Deze eiwitshake kun je erg goed gebruiken om je maaltijd is te vervangen door een shake. Je krijgt hier minder een hongergevoel van en toch de benodigde voedingstoffen binnen. Belangrijk is dat je niet de hele dag gaat leven op ‘shakes’ wat zeer ongezond kan zijn, maar door dagelijks je lunch te vervangen voor een eiwitshake in combinatie met een stuk fruit zul je al snel minder kcal binnen krijgen en ook nog is minder honger krijgen.

Als je als vrouw wilt afvallen is er ook een speciaal eiwit supplement voor vrouwen wat vrij nieuw op de markt is, namelijk Fitmiss Delight.

Syntha-6 van BSN

syntha-6-bsnOok Syntha 6 is een eiwit supplement net als Whey Perfection. De supplementen lijken erg op elkaar en hebben hetzelfde doel. Het supplement staat bekend om de goede kwaliteit waardoor vele mensen wereldwijd hier gebruik van maken. Zo bevat het een goede dosering eiwitten en andere ingrediënten die jou kunnen helpen een gezondere levensstijl aan te houden.

Meer informatie over Syntha 6 van BSN? Klik dan hier.

24hr Fatburn van Body & Fitshop

24hr fat burn body & fitshopDit supplement is een van de meest populaire vetverbranders op de markt in Nederland. Dagelijks maken duizenden mensen hier gebruik van. Een fatburner of terwijl vetverbrander zorgt ervoor dat je stofwisseling verhoogt wordt waardoor je meer vet verbrandt. Zo werkt dit product 24-uur lang. Je krijgt na het innemen minder honger terwijl je net zo fit bent of zelfs meer energie hebt.

Meer informatie over de fatburner van Body & Fitshop? Klik dan hier.

 

Lipo-13

lipo13Lipo-13 is een bekend supplement in de wereld van afval supplementen. Het product heeft een zeer krachtige afslankformule dat velen zeer succesvol heeft geholpen. Het product heeft de naam te danken aan de 13 ingrediënten in het product die het zo succesvol maken en zeer effectief zijn om af te vallen.

Het product is ook uitvoerig getest waardoor het ook een bewezen krachtige formule heeft die effectief is. Lees hier meer over Lipo-13 en het succes.

 

Naast deze supplementen kunnen eiwit supplementen en fatburners je in het algemeen helpen om sneller af te vallen. Belangrijk is om te weten dat afvallen niet alleen gaat werken door het nemen van een supplement, het is een combinatie van verschillende factoren. Probeer een gezondere levensstijl aan te houden en regelmatig actief bezig te zijn. Enkele andere leuke artikelen op onze website die je kunnen helpen zijn: