Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Syntha 6 is het eiwitpoeder van BSN wat bekend staat om de goede kwaliteit.  Dit eiwitpoeder bestaat namelijk uit maar liefst zes verschillende eiwit soorten waardoor het zeer goed opneembaar is. Verder bevat het enkel de juiste middelen om aan te komen in vet vrije spiermassa.

Wat is syntha-6?

BSN staat bekend om de top producten, daarvan is syntha-6 mede het bewijs van. Dit eiwitpoeder bevat de volgende eiwit soorten: ei-eiwit, melk eiwit isolaat, melk eiwit concentraat, cross flow gefiltreerde whey proteine isolaat, whey hydrolisaat en micro gefiltreerde whey proteine concentraat.  Een bijzonder eigenschap van dit eiwitpoeder is dat het zeer gemakkelijk te mengen is, je hebt geen blender of shakebeker nodig. Je kunt gewoon door met een lepel te roeren de lekkerste klont vrije eiwitshake maken.  Met Syntha-6 ervaar je meer spiergroei en ga je de afbraak van spiermassa tegen. Het is een voedingssupplement wat een zeer goede aanvulling is op je dagelijkse hoeveelheid voeding. Dit product is dus goed te gebruiken voor iedere sporter die net een beetje extra wilt.

Gebruik van de eiwitshake

Hoe je deze shake wilt gebruiken hangt erg af van jou doeleinden. Wil jij zoveel mogelijk massa aankomen? Dan kun je prima meerdere shakes per dag nemen. Wil je juist vet verliezen en zo veel mogelijk spiermassa behouden dan kun je mogelijk een maaltijd vervangen door een shake. Je kunt het beste de shake innemen op een moment wanneer je niet voldoende eiwitten uit je voeding kan halen. Dit kan tijdens het ontbijt zijn, vlak voor het trainen, na het trainen als post workout shake of gewoon een keer tussen door. De eiwitshake kan zowel met water als met melk gemaakt worden.

Voedingswaarde per shake

De volgende voedingswaarde zijn gebaseerd op een shake gemaakt met water en een schepje syntha 6 wat 44 gram is.

Calorieën:  200
Vet: 6 gram
Waar van verzadigd: 2 gram
Koolhydraten 13 gram
Waarvan voedingsvezels: 5 gram
Waarvan suiker: 2 gram
Eiwit: 22 gram

 

Beschikbare smaken

Syntha6 staat bekend om de lekkere smaken, er zijn ook nog eens meerdere smaken beschikbaar zodat er voor ieder wat wils bij zit. De volgende smaken kunnen in Nederland gekocht worden:

–          Banaan

–          Chocolade

–          Koekjes en room

–          Aardbei

–          Vanille