Er is geen twijfel over mogelijk, in 2019 worden er meer steroÔden en prestatieverhogende medicijnen gekocht dan ooit tevoren in de VS. De druk die zowel de maatschappij als de sociale media nu op mensen uitoefenen – vooral jonge mensen – heeft ertoe geleid dat mensen over de hele wereld in hun heil in anabolen hebben gevonden. Het gebruik van steroÔden staat op een hoog niveau en gelukkig komt het aanbod van anabolen, zeker voor diegenen die er naar op zoek zijn, op zijn hoogte punt.

Gezien deze ontwikkeling dachten wij dat het verstandig zou zijn om onze deskundigheid te gebruiken om diegenen te helpen die misschien steroÔden online willen kopen, maar niet zeker weten hoe verder te gaan of waar hun startpunt zou moeten zijn.

Hieronder hebben we enkele van de meest gestelde vragen met betrekking tot het kopen van steroÔden op het internet beantwoord, in de hoop dat potentiÎle kopers ze nuttig zullen vinden.

Waar vind je anabolen te koop?

Dit is waarschijnlijk de meest gestelde vraag die we dagelijks ontvangen, maar het is een van de meest eenvoudige vragen om te beantwoorden. Het antwoord: waar je normaal zou kijken om online producten te vinden, bijvoorbeeld een zoekmachine zoals Google.

Er is geen geheime steroÔde kopen club, over online anabolics kopen; je vindt alles wat je nodig hebt met een paar klikken op een paar knoppen. SteroÔden zijn zeer gemakkelijk te vinden, dus doe gewoon zoals u zou doen voor elk ander type product.

Een gouden regel die we hier echter willen benadrukken, is dat je alleen online moet kopen; koop nooit persoonlijk. Het is een veel te risicovolle onderneming om dit te doen.

Zeker, sommigen zullen misschien denken dat het kopen van spullen online gevaarlijker is, maar in werkelijkheid is het veel veiliger. Zijn lokale dealers waarschijnlijk geneigd u uw geld terug te geven als er iets misgaat? Kan je onafhankelijke beoordelingen van hen lezen? Nee natuurlijk niet. Online kopen geeft je veel, veel meer bescherming en stelt je in staat om te winkelen (en kopen) zonder enige druk.

injectables

Hoe legitieme anabolen websites te vinden?

Nu we hebben vastgesteld waar u een leverancier kunt vinden, bijvoorbeeld Google of andere zoekmachines, gaan we in detail beschrijven hoe u legitieme adressen kunt vinden – dat is tenslotte het belangrijkste.

Als u helemaal nieuw bent met het steroïde spel of gewoon op zoek bent naar een nieuwe leverancier, dan is deze gids iets voor u. Sterker nog, zelfs als je een doorgewinterde bodybuilder bent, vind je ons advies misschien nog steeds nuttig. Het is ontworpen om te voorkomen dat mensen worden opgelicht en om te voorkomen dat u uw zuurverdiende geld verliest. Volg onze regels en je zult jezelf in de best mogelijke positie plaatsen om veilig te blijven wanneer je anabolen koopt.

Dus je hebt een zoekopdracht ingevoerd met betrekking tot de aankoop van anabolen op Google … en wat nu? GoedÖ

Neem de tijd om door de eerste paar pagina’s met resultaten te bladeren, zelfs als dit naar elke afzonderlijke winkel gaat. Het is onvermijdelijk dat sommige resultaten artikelen of andere sites zijn die geen steroïden verkopen, maar de overgrote meerderheid wel.

Net als bij elke andere aankoop moet je je niet haasten om te kopen. Zodra u een handvol websites hebt gevonden die bij de factuur passen, dat wil zeggen dat ze de producten en merken hebben waarin u geïnteresseerd bent, kunt u doorgaan naar de volgende stap.

Onderzoek uitvoeren. Je zou geen producten kopen of bij leveranciers waar je nog geen reviews voor hebt, dus waarom zou je beginnen met steroïden? Er zijn verschillende manieren waarop u kunt achterhalen of een site legitiem is of niet.

Top tips om veilig te blijven wanneer u online koopt

We raden mensen die steroïden kopen sterk aan om online binnenlandse bronnen te gebruiken. We adviseren dit om verschillende redenen. Ten eerste en het belangrijkste is dat het veel gemakkelijker is om steroìden via binnenlandse postsystemen te krijgen in vergelijking met internationale.

De douane wordt elk jaar strakker en krapper en het wordt steeds moeilijker om steroïden te importeren en niet te worden gepakt. Als je betrapt wordt, krijg je een klap om de pols en wordt je naam en adres op de zwarte lijst gezet (en ongetwijfeld toegevoegd aan de ‘lijst’ van de FBI) ??en het slechtste scenario is gevangenisstraf.

Het is duidelijk dat we niet willen dat iemand naar de gevangenis gaat om een ??paar flesjes testosteron te kopen, dus koop online vanuit de VS en je zult het een stuk veiliger voor jezelf maken. Bovendien zal het veel sneller aankomen en zal het meestal veel minder kosten.

Testopdrachten zijn essentieel. Plaats nooit een enorme bestelling bij de eerste bestelling bij een leverancier, ook al hebben ze een overvloed aan positieve recensies. Dit is tenslotte een grijs / zwart marktgebied en sites kunnen met een druppel vallen verdwijnen.

Maak altijd eerst een kleine bestelling en beoordeel hoe de transactie verliep. Is het op tijd aankomen? Was er voldoende en tijdige communicatie van de verkoper? Zijn de producten legitiem? Zie het net als elke andere online aankoop. Niet opnieuw bestellen tenzij u volledig tevreden bent.

Wat is de beste betaalmethode?

Deze vraag roept veel discussie op; debat dat waarschijnlijk nog heel lang zal duren. Na vele jaren in de steroÔde game te hebben doorgebracht, hebben we de betaalmethoden voor dergelijke aankopen enorm zien veranderen en vandaag zijn ze nog meer aan het veranderen.

Maar welke is het veiligst om te gebruiken? Kredietkaart? Debetkaart? Paypal? Overschrijving? Overschrijving? We zullen alles hieronder bespreken.

Als je op de meerderheid van websites van steroïde leveranciers gaat en op zoek bent naar de betalingsinformatie, kan ik bijna garanderen dat je iets ziet in de trant van ‘we accepteren geen creditcard omdat het niet anoniem is’. Dit klinkt heel aannemelijk, maar in werkelijkheid is het dat niet.

Waarom? Ten eerste omdat geen enkele vorm van betaling volledig anoniem is. Voor elke vorm van betaling moet u persoonlijke informatie over uzelf opgeven. Ten tweede weten sites dat je liever wilt betalen met je plastic, maar omdat ze het niet kunnen accepteren en niet willen dat je naar een site gaat die dat wel doet, zullen ze je proberen te waarschuwen door dit te doen door te vragen zijn veiligheid.

Laat je niet misleiden. Het gebruik van uw creditcard voor een dergelijke aankoop is volkomen veilig en biedt veel meer bescherming dan enig ander betaalformulier, door middel van een terugboekingen.

Paypal is een andere optie, omdat dit een uitzonderlijke kopersbescherming biedt, maar de meerderheid van de sites accepteert dit niet omdat ze zich zorgen maken over het feit dat hun account wordt gesloten en 180 dagen lang geen toegang tot hun geld hebben.

Welke steroïden kunnen online worden gekocht?

Hier zijn de meest voorkomende injecteerbare en orale steroïden die online kunnen worden gekocht:

Injecteerbare stoffen:

Oral:

Conclusie

Zoals je kunt zien aan de hand van de bovenstaande informatie, is het eigenlijk relatief eenvoudig om steroïden te kopen. De sleutel is om geduldig te zijn, onderzoek uit te voeren en de regels te volgen die we hebben opgesteld en je moet in staat zijn om veilig te blijven bij het aanschaffen van anabolen van online leveranciers.

Ben je er nog niet uit?

Lees ook deze artikelen

  1. Wat zijn anabolen precies?
  2. Anabolen bestellen
  3. Betrouwbaar anabolen kopen bij Anabolengids
  4. Webmare uitleg over anabole steroïde