Anabolen zijn het beste te krijgen bij een arts, maar dat gaat zo makkelijk niet. Al een paar jaar zijn artsen verboden anabolen te verkopen aan gezonde mensen. Ze kunnen anabolen alleen voorschrijven aan mensen die lijden aan bloedarmoede, hormonale tekorten en gewichtsproblemen.

Hoe kom je dan aan steroïden? Bij vreemde mensen kopen die je tegenkomt op straat is alvast geen goed idee. Gebruik van bervuilde anabolen kunnen zeer ernstige gevolgen hebben. Verder zou je naar ’t buitenland kunnen gaan, maar dat is nou niet iets dat een ieder kan of wil doen. Enige wat overblijft is online je anabolen bestellen. Dat is het beste manier om aan de steroïden te komen.

Er zijn verschillende websites die je online kunt vinden die anabolen verkopen. Het leuke ervan is dat ’t snel gaat en dat ’t aan huis wordt geleverd. De websites geven je ook informatie erover en kunnen je tips geven als ’t gaat om trainingen. Er zijn verschillende manieren om te betalen. Sommige gebruiken iDeal of Paypal en anderen weer Bitcoins. Daarnaast bieden ze ook garantie als ’t product niet goed is.

Voordat je bestelt moet je wel wat meer onderzoek plegen. Lees recensies van mensen die al van de website hebben besteld of lees gastenboeken als die er mochten zijn.

Anabolen gebruik je op eigen risico en je moet dus zeker van je zaak zijn voordat je ermee begint. Ga na wat je allemaal moet doen voordat je een anabolen kuur gaat nemen om te voorkomen dat je problemen krijgt aan je lever of hart-en vaatziekten oploopt.