proteine repenProteïne repen of eiwit repen zijn erg fijn. Je hebt niet altijd de tijd om een shake te maken of de tijd om ergens een goede maaltijd met eiwitten binnen te krijgen, een reep is hiervoor dus de perfecte oplossing. Of je onderweg bent met het openbaarvervoer of met de auto, een drukke dag hebt of wat voor activiteit dan ook: een proteïne reep tussen door kan altijd even snel en geeft je weer de benodigde eiwitten.

Nu is er op de markt een erg groot aanbod van repen, net zoals bij eiwit shakes, creatine supplementen, pre workouts en andere producten in de voedingssupplementen branche. In dit artikel zullen wij uitlichten wat een aantal van de betere proteïne repen op de markt zijn.

Quest Bar – Quest Nutrition

QuestbarDe Quest bar is een zeer goed smakende eiwitreep. Deze is verkrijgbaar in circa tien verschillende smaken en bevat een goede dosis aan eiwitten. Elke reep bevat namelijk 20 gram eiwitten en bevat een laag aantal kcal, waardoor het een goede vervanger is van een eiwitshake. Sinds kort heb je ook de smaak ‘Oreo’ verkrijgbaar. Je kunt ze zowel los als per 12-pack verkrijgen.

Klik hier voor meer informatie over de Quest bar.

High Protein bar van XXL Nutrition

high protein barOok XXL Nutrition heeft zijn eigen proteïne bar. In verhouding tot andere repen op de markt, bevat deze veel meer eiwitten zoals de naam ook doet zeggen. Een reep bevat 45 gram eiwitten, in tegenstelling tot de Quest Bar welke 20 gram eiwitten bevat. Deze reep is ook meer bedoeld voor de serieuze sporter en niet de persoon die wilt afvallen, maar juist vetvrije spiermassa wilt aankomen. Deze reep bevat 1.7 gram suiker en kun je ook op elk moment van de dag nemen wat het zo geschikt maakt.

Klik hier voor meer informatie over de High Protein Bar.

Protein Bite – M Double You

Protein bitesDe Protein Bites van M Double You zijn in prijs goedkoper dan andere varianten, dit terwijl ze een zeer goede dosis aan eiwitten bevatten. Elke reep bevat circa 25 gram eiwitten. In totaal zijn er circa 4 tot 5 verschillende smaken en is het verkrijgbaar in 25-pack waardoor het te koop is voor een aantrekkelijke prijs. Naast de eiwitten bevat het ook een aardig aantal koolhydraten waardoor het een goed tussendoortje is om de benodigde voedingstoffen binnen te krijgen.

Klik hier voor meer informatie over de Protein Bite van M Double You.

Syntha 6 Deluxe Protein Bar

Syntha 6 eiwitreepDeze bar van het bekende merk van BSN dat al vele succesvolle supplementen op de markt heeft gezet als Syntha 6 eiwitshake of No Xplode 3.0 is een luxe eiwit reep. De smaak is beter dan vele repen op de markt en een reep bevat maar liefst 30 gram eiwitten per reep, wat meer is dan de gemiddelde eiwitreep. De reep is gemaakt van dezelfde eiwittenmix van Syntha 6, welke ook zeer gewaardeerd wordt door gebruikers. Wel is deze reep bedoeld voor de mensen die echt willen aankomen in spiermassa. Een reep bevat namelijk 329 kcal, waardoor het niet de meest geschikte reep is om af te vallen.

Klik hier voor meer informatie over de eiwitreep van Syntha 6.

Pro Flapjacks

pro flapjacksDe Pro Flapjacks proteïne repen zijn ook een erg handig tussendoortje. Ze bevatten 18 grap eiwitten per repen, wat minder is dan andere waardoor het goed te gebruiken is als extra eiwitten bron en snack. Daarnaast bevatten ze complexe koolhydraten. In elke box zitten 24 repen en ook de prijs is in vergelijking tot andere merken veel goedkoper.

Klik hier voor meer informatie over de Pro Flapjacks.

 

Wat is jouw favorite eiwit/proteïne reep?

Deel jouw ervaring! Wat is jouw favoriete reep die jij altijd meeneemt?