Pre-workouts zijn enorm populair tijdens het trainen, wat natuurlijk niet voor niets is. Het geeft je een enorme boost tijdens het trainen waardoor je nog harder kunt knallen en meer uit je training kunt halen.  Als je het meeste uit je training wilt halen is een goede focus, motivatie en gedrevenheid ook belangrijk en dat is precies waar een pre-workout supplement jou mee kan helpen.

Hieronder vindt je de drie meest populaire pre-workouts op dit moment in Nederland.

1. Unstoppable Dedicated Nutrition

Unstoppable - Dedicated Nutrition supplementUnstoppable is net nieuw in Nederland en heeft een grote aanhang van gebruikers gewonnen. Het supplement doet wat het letterlijk zegt, je krijgt er een enorme energieboost mee en bent niet te stoppen in de gym. Vele sporters zijn hier dan ook erg positief over.

Klik hier voor meer informatie over Unstoppable Dedicated Nutrition.

 

2. 1 MR Vortex – BPI Sports

1 Mr VortexDe nummer twee van de pre-workouts is 1 MR Vortex. Dit supplement wordt door vele ervaren als een zeer sterke pre-workout die je alles geeft wat je nodig hebt tijdens een training. Of je nou meer uithoudingsvermogen, spiermassa en nieuwe records wilt verbreken in de gym: dat doe je met dit supplement.

Klik hier voor meer informatie over 1 MR Vortex.

 

3. No Xplode

No Xplode - BSNNo Xplode van BSN is al tijden één van de meest populaire pre-workouts op de markt. Het supplementenmerk heeft tot nu toe alleen succesvolle supplementen op de markt gezet welke menig sporter wel kent. Ben je op zoek naar een sterke mentale focus, een goede pomp en meer energie tijdens het trainen? 

Probeer dan is dit supplement!

Klik hier voor meer informatie over No Xplode van BSN.