Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Update: Sinds 11 april is Unstoppable Dedicated Nutrition weer verkrijgbaar! De nieuwe formule zorgt dat de pre-workout weer enorm sterk is. De meest favoriete pre-workout van Nederland is dus weer verkrijgbaar! Koop dus snel de nieuwe voordat deze uitverkocht is!

Unstoppable van het merk Dedicated Nutrion is de nieuwe Pre-Workout met een zeer sterke formule waardoor jij het maximale uit je training halen kunt het supplement is exclusief te koop bij Body en Fitshop. Deze unieke formule van dit hoge kwaliteit merk gaat ervoor zorgen dat je echt gaat voelen wat een pre-workout is. De nieuwe formule ontwikkeld door het merk Dedicated Nutrition is nog met geen ander supplement vergelijkbaar en gaat de markt van pre-workouts veranderen. Wacht daarom niet langer en bestel dit product voor de beste prijs.

Het is bekend geworden dat er een stof in Unstoppable verwerkt zit wat op de dopinglijst staan. Voor sporters in competitie is het supplement dus niet aan te raden. Kijk daarom eens bij de andere pre workouts op de website.

Over Unstoppable pre-workout

Je zult meer kracht, energie, een grotere pomp, uithoudingsvermogen, focus en drive van elke dosering krijgen. Hiermee ga je je eigen grenzen verbreken bij het trainen. Dedicated Nutrition heeft er lange tijd over gedaan om dit nieuwe supplement te ontwikkelen, in maart is het supplement dan ook eindelijk op de markt gekomen.

Gebruik en dosering

Deze pre-workout wordt als het heftigste pre-workout supplement wat momenteel te koop is gezien. Het is van belang dat je nooit de aanbevolen dosering niet overschrijft. Train je nog maar net of ben je jonger dan achttien jaar dan wordt dit product ook sterk afgeraden. Ben je wel klaar voor het gebruik meng dan een schepje poeder met 250-300ml water en neem dit ongeveer dertig minuten voor je training in. Als dit te heftig voor je is dan kun je beginnen met een halve schep en dit langzaam opbouwen tot een hele schep.

Mogelijke bijwerkingen

Doordat dit middel zo sterk is kunnen er ook mogelijk een aantal bijwerkingen optreden. Let er op dat deze bijwerkingen lang niet bij iedereen optreden en het van meerdere factoren afhangt. Als je last hebt van een bijwerking kun je de dosering verminderen, maar ook het nemen van het middel op een nuchtere of een volle maag maakt een groot verschil. Bijwerkingen die op kunnen treden zijn:

  • Onrustig gevoel
  • Niet in slaap kunnen vallen als je het ’s avonds neemt
  • Misselijkheid
  • Maagklachten

Nogmaals een groot deel van de sporters ervaart dit niet, mocht je er wel last van hebben probeer dan de dosering te verminderen en dit langzaam op te bouwen.

Reviews Unstoppable van Dedicated Nutrition

Heb jij ervaring met dedicated unstoppable? Laat het andere weten door een review achter te laten en help andere sporters met het maken van hun keuze!