Unstoppable – Dedicated Nutrition

Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Update: Sinds 11 april is Unstoppable Dedicated Nutrition weer verkrijgbaar! De nieuwe formule zorgt dat de pre-workout weer enorm sterk is. De meest favoriete pre-workout van Nederland is dus weer verkrijgbaar! Koop dus snel de nieuwe voordat deze uitverkocht is!

Unstoppable van het merk Dedicated Nutrion is de nieuwe Pre-Workout met een zeer sterke formule waardoor jij het maximale uit je training halen kunt het supplement is exclusief te koop bij Body en Fitshop. Deze unieke formule van dit hoge kwaliteit merk gaat ervoor zorgen dat je echt gaat voelen wat een pre-workout is. De nieuwe formule ontwikkeld door het merk Dedicated Nutrition is nog met geen ander supplement vergelijkbaar en gaat de markt van pre-workouts veranderen. Wacht daarom niet langer en bestel dit product voor de beste prijs.

Het is bekend geworden dat er een stof in Unstoppable verwerkt zit wat op de dopinglijst staan. Voor sporters in competitie is het supplement dus niet aan te raden. Kijk daarom eens bij de andere pre workouts op de website.

Over Unstoppable pre-workout

Je zult meer kracht, energie, een grotere pomp, uithoudingsvermogen, focus en drive van elke dosering krijgen. Hiermee ga je je eigen grenzen verbreken bij het trainen. Dedicated Nutrition heeft er lange tijd over gedaan om dit nieuwe supplement te ontwikkelen, in maart is het supplement dan ook eindelijk op de markt gekomen.

Gebruik en dosering

Deze pre-workout wordt als het heftigste pre-workout supplement wat momenteel te koop is gezien. Het is van belang dat je nooit de aanbevolen dosering niet overschrijft. Train je nog maar net of ben je jonger dan achttien jaar dan wordt dit product ook sterk afgeraden. Ben je wel klaar voor het gebruik meng dan een schepje poeder met 250-300ml water en neem dit ongeveer dertig minuten voor je training in. Als dit te heftig voor je is dan kun je beginnen met een halve schep en dit langzaam opbouwen tot een hele schep.

Mogelijke bijwerkingen

Doordat dit middel zo sterk is kunnen er ook mogelijk een aantal bijwerkingen optreden. Let er op dat deze bijwerkingen lang niet bij iedereen optreden en het van meerdere factoren afhangt. Als je last hebt van een bijwerking kun je de dosering verminderen, maar ook het nemen van het middel op een nuchtere of een volle maag maakt een groot verschil. Bijwerkingen die op kunnen treden zijn:

 • Onrustig gevoel
 • Niet in slaap kunnen vallen als je het ‘s avonds neemt
 • Misselijkheid
 • Maagklachten

Nogmaals een groot deel van de sporters ervaart dit niet, mocht je er wel last van hebben probeer dan de dosering te verminderen en dit langzaam op te bouwen.

Reviews Unstoppable van Dedicated Nutrition

Heb jij ervaring met dedicated unstoppable? Laat het andere weten door een review achter te laten en help andere sporters met het maken van hun keuze!

Reactie

 1. Eric
  Review
  Naar mijn gevoel de beste pre-workout die ik tot nu toe heb geprobeerd!
 2. Gerlof
  Review
  Stop maar met verder zoeken, je hebt hem gevonden!!! De beste Pre-Workout die op dit moment op de markt is! Ook nog is voor een schappelijke prijs in vergelijking met andere A merk Pre-Workouts!
 3. Arold
  Review
  Goed schudden ik zelf gebruik 1.5 scoop lijkt wel alsof er zandkorrels in zit met een zeer zoet smaak. Goede product na meerdere malen te gebruiken heb ik het alleen maar 1 keer gehad dat ik me als een beast voelde en tintelende armen kreeg voor meer setjes en een goede focus. De andere keren voelde ik het niet zo, maar ik kan het wel langer volhouden dan normaal. Ik gebruik het in de avond en kan er heel moeilijk door in slaap vallen wat kan duren tot minimaal 01.00/02.00 uur. Na de training voel best wel licht in me hoofd en een soort gevoel alsof me hart langzamer werkte en ik voelde iets geen idee wat het was tijdens het in en uit ademen bij me borst. Ik weet niet of dit iedereen heeft, wel een paar reacties erover gelezen en ik heb het ook. Ik krijg me maatje onderin niet in de werking na het innemen van dit product geen gevoel meer in minimaal 2 dagen.
 4. Pasc
  Review
  Eerste keer 1 scoop genomen. Was erg gefocused, maar het aan het eind van mijn training het gevoel alsof ik flauw kon vallen. Bij thuiskomst nog uren misselijk, een vaag gevoel, zweten en koude rillingen.
 5. Rogier
  Review
  Beste pre-workout die op dit moment beschikbaar is. Zeer goede focus en pomp;) Na de training geen last van crash.
 6. henkieT
  Review
  smaakt echt verschrikkelijk maar komen echt bepaalde oerkrachten in me los na gebruik ervan, kan meer setjes aan dan normaal en ook veel zwaarder en sneller en aan het eind van je workout wil je eigenlijk nog langer doorknallen, enige nadeel is de crash die er ervan ervaar, tijdje later helemaal leeg
 7. Karel bauw
  Review
  Werkt als een beest nadelen zijn:
  Klam lichaam(net als van amfetamine)
  Strakke zak (net als amfetamine)
  Niet kunne slapen (net als van amfetamine)
  Geen honger (net als van amfetamine)
  De werking doet wat die zegt zo’n 5a10 kilo erbij voor de grote spiergroepen
 8. marcel van hoorn
  Review
  En toen was het middel er niet meer.. Niet meer leverbaar in Nederland althans!.
 9. YOPO19
  Review
  Echt perfect je voelt je na het innemen gelijk dat je alles aan kan en dan ook gelijk een lekkere energieke gevoel.

  er zijn wel een paar nadelen zoals dat je soms misselijk kan raken en dat het product er verslavend kan zijn.

  uit eigen ervaring vind ik het product geweldig en raad het iedereen aan die met een suffe zwak gevoel de sportschool binnenkomt, met dit spul kan je alles aan..!!

 10. jordy
  Review
  Ik heb al vaker unstoppable genomen….letterlijk BEAST MODE ON!
  helaas zit er wel wat spulletjes in…die niet mogen….ach we blijven het toch gebruiken! top pre workout!
 11. Johan
  Review
  Goede PWO, reageer meestal niet op PWO’s, maar deze ging ik lekker op. Jammer dat het nergens meer te koop is, met juiste dosering totaal niks aan de hand. Maar er zijn altijd idioten die teveel nemen en het weer verpesten voor een ander.

Laat een reactie achter.

Geef je mening