Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

1 MR Vortex van BPI Sports is een top supplement in de rij van pre-workouts. Wat voor sporter je ook bent, als je meer kracht, uithoudingsvermogen, spiermassa of energie wilt: 1 MR Vortex is hier de oplossing voor. Met dit supplement verbreek je nieuwe records, voel je een stuk fitter tijdens het sporten en zie je binnen korte tijd al meer resultaat.

Voorheen heette dit supplement MR 1 waar het een ”oké” supplement was, maar niet genoeg aan de verwachtingen van de gebruikers voldeed. Toen is BPI Sports een nieuwe formule gaan ontwikkelen die vele malen beter is dan de voorganger. En hier is 1 MR Vortex mee ontstaan – de ultieme pre-workout.

Een bekende bodybuilder die ook gebruik maakte van dit supplement was Jay Cutler, viervoudig Mr. Olympia.

Inhoud en gebruik 1 MR Vortex

In een verpakking zitten 50 servings. Op dit moment is het supplement alleen nog te verkrijgen in de smaakt fruit punch, wellicht dat er in de toekomst meerdere smaken bij zullen komen.

Neem circa 15 á 30 minuten voor elke training een dosering van een maatschap met 200 ml water of vruchtensap. Na een aantal minuten zul je direct merken welke pomp je krijgt van deze pre-workout.

Ervaringen 1 MR Vortex

Heb jij al gebruik gemaakt van dit supplement? Laat jou ervaring hierachter zodat je andere hiermee kunt helpen!