Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Shatter SX-7 is de nieuwste krachtige pre-workout van het bekende merk Muscletech. Wederom heeft  Muscletech een goed supplement op de markt weten te zetten met deze pre workout. Het supplement is ook alleen bedoeld voor de echte en fanatieke mensen, niet voor de beginners of de mensen die af en toe sporten. Het bestaat uit hoogwaardige ingrediënten die jou helpen meer uit je training te halen. De unieke formule van Muscletech bewijst het keer op keer en ook hier garanderen zij een effectieve werking.

Kenmerken en voordelen van pre workout Shatter SX-7

  • Alleen voor serieuze atleten.
  • Klinisch samenstelling van hoogwaardige ingrediënten.
  • Betere pomp, meer uithouding en meer explosiviteit.
  • De enige pre-workout op de markt met een Peak ATP.
  • Ontwikkel meer spiermassa in 12 weken.

De innovatieve formule van de pre-workout van Muscletech bevat de volgende ingrediënten: Myristica frangans, lotus seed extract, holy basil en het extreme Peak ATP® (adenosine 5′-triphosphate disodium).

Waarom een pre-workout?

Een pre-workout kan je goed helpen dat extra zetje te geven zodat je beter resultaat kunt halen en nieuwe persoonlijke records kunt verbreken. Je krijgt meer energie, meer explosiviteit en een betere uithoudingsvermogen waarmee je beter traint en vervolgens meer spieren kunt ontwikkelen.

Een andere populaire pre-workout van Muscletech is Assault welke ook zeer positief is beoordeeld door vele gebruikers.

Review en ervaringen Shatter SX-7

Heb jij ervaring met deze pre-workout? Plaats dan een review en deel jouw ervaring. Heeft het jou geholpen tijdens het trainen? Ging je training beter of vond je de werking tegenvallen?