Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

De preworkout  Assault van het merk musclepharm is op het moment een van de populairste preworkout supplement in Nederland.  Als je een toename in zowel kracht als spiermassa wilt bereiken is dit supplement een echte aanrader.

Wat doet Assault precies?

Assault is een pre-workout middel, dit betekend dat je het zo’n 30 minuten voor de training in moet nemen. Assault is een poedervorm waar je een shake van kunt maken zodat je deze gemakkelijk kunt opdrinken. Je merkt het moment direct dat assault begint in te werken. Je zult je namelijk vele male energieker en gefocust voelen. Dit gevoel blijft de gehele training zodat jij het maximale uit je training kunt halen. Tijdens het trainen zal je ook merken dat je spieren veel groter opgepompt raken dan zonder dit middel op. De pomp in je spieren zal na de training ook langer blijven dan normaal.  Kortom als jij echt wilt knallen in de sportschool is assault van musclepharm het aangewezen middel. Op langer termijn zorgt deze pre-workout ervoor dat jij meer spiermassa aankomt, je spieren sterker worden en je mogelijk ook vet verliest.

Assault bijwerkingen

Bij het gebruik van deze pre-workout kunnen er ook mogelijk een aantal bijwerkingen optreden. De bijwerkingen zijn echter vaak persoon en situatie afhankelijk. De meeste mensen die dit gebruiken hebben geen last van negatieve bijwerkingen. Mogelijke bijwerkingen die kunnen optreden zijn:

–          Slapeloosheid

–          Misselijkheid

–          Een onrustig gevoel

Mocht je last krijgen van een van deze bijwerkingen, dan kun je de dosering verminderen en langzaam opbouwen tot de aanbevolen hoeveelheid. Ook heeft het invloed of jij het op een lege of op een volle maag neemt.

Het gebruik

In een pot zit genoeg voor 30 doseringen, een dosering bestaat uit een schepje wat neer komt op 14,5 gram. Maak een shake met minstens 250ml water , de hoeveelheid water kun je bepalen naar smaak.  Neem het ongeveer een half uur voordat je training begint, zodat het de tijd heeft om in te werken.  Neem dit middel nooit in gebruik met medicijnen, alcohol of andere stimulerende middelen. Wanneer je last hebt van depressie, hartklachten , angstaanvallen ,leveraandoeningen of andere ziektes moet je dit ook zeker niet gebruiken. Twijfel je? Vraag dan altijd je arts voor meer informatie. Assault kan wel prima met andere voedingssupplementen gebruikt worden zoals eiwitpoeder of andere supplementen.

Beschikbare smaken

Deze pre-workout is in maar liefst zeven verschillende smaken beschikbaar. Zo zit er vast wel een smaak bij die jou het meeste aanspreekt. De smaken waar je uit kunt kiezen zijn:

–          Blue raspberry

–          Fruit punch

–          Lemon lime

–          Pineapple mango

–          Watermelon

–          Raspberry lemonade

–          Grape

Musclepharm assault review

Wij en vele lezers zijn erg benieuwd naar wat gebruikers vinden van dit product. Help daarom andere sporters en plaats een review over assault van het merk musclepharm .