Mammoth Whey

Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Mammoth heeft nu naast de bekende Mammoth 2500 weight gainer nu ook een eiwit supplement met een sterke formule op de markt gebracht. In Canada is dit het meest populaire eiwit supplement op de markt en ook in de VS zijn velen er erg positief over. Gelukkig is het nu dan eindelijk verkrijgbaar in Nederland waar wij er ook van kunnen genieten. Het supplement geeft je hoogwaardige eiwitten welke afkomstig zijn van zes diverse bronnen!

Kenmerken en voordelen Mammoth Whey

 • Elke shake bevat 24 gram hoogwaardige eiwitten.
 • Slechts 1 gram suikers per shake.
 • Eiwitten afkomstig van 6 bronnen!
 • Zeer zuivere whey.
 • Geen aspartaam.
 • Heerlijke smaken.

Het supplement is alleen verkrijgbaar in een grote verpakking van 4.5 kg. Er zijn geen kleine varianten van dit supplement. Omgerekend betaal je per shake ook slechts €0,55! Wat naar onze mening een erg goede prijs is voor zo hoog kwaliteit eiwit supplement.

Naast eiwitten bevat het ook 3.7 gram glutamine en 5 gram BCAA’s, terwijl het supplement vrijwel geen vet en andere onnodige ingrediënten bevat.

Mammoth Whey is tevens verkrijgbaar in diverse heerlijke smaken, namelijk:

 • Aardbei
 • Banaan
 • Chocolade
 • Vanille

Voor wie is Mammoth Whey bedoeld?

Het eiwitsupplement is voor iedereen bedoeld die dagelijks sport, bodybuild of een eiwitdieet volgt. Het supplement past erg goed in een schema om meer spiergroei te ontwikkelen, maar kan net zo goed worden gebruikt in een eiwitdieet om op een gezonde manier af te vallen.

Aanbevolen wordt om dagelijks 1 tot 3 shakes te nemen. Dit is afhankelijk van je doelstelling en de rest van je voedingsschema. Mix elke keer een schep eiwitpoeder met 200 – 250 ml water waarna je het direct kunt opdrinken.

Reviews Mammoth 2500

In Canada is het al tijden het meest populaire supplement in de markt van eiwitten, hier in Nederland is het supplement pas net verkrijgbaar. Plaats daarom een review van dit supplement wanneer je hier gebruik van hebt gemaakt zodat je andere mensen kunt helpen met jouw ervaring te delen. Laat andere weten wat je van de smaak vond, of het goed oploste of je betere resultaten behaalde na verloop van tijd en meer wat je kwijt wilt.

Reactie

 1. Pieter
  Review
  Heerlijke eiwitshakes met dit product van Mammoth! Het lost goed op en de smaak is echt goed. Al valt de prijs wel zwaar tegen maar dat komt met name omdat het ook een grote zak is.
 2. Review
  ik train nu precies 15 jaar waarvan ik 3 jaar mammoth gebruik voorheen mammoth 2500 die was ook erg goed vooral voor beginners en nu is er deze nieuwe variatie hij mixt nog makkelijker smaakt erg goed en heel belangrijk ik wordt er niet zo winderig van wat met andere soorten vaak wel het geval is kortom ik raad m zeer aan je krijgt er geen spijt van

Laat een reactie achter.

Geef je mening