Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Furious is een zeer krachtige pre-workout zoals de naam al doet zeggen. Furious is nieuw op de markt en hierdoor nog bij weinig aanbieders verkrijgbaar helaas. De krachtige pre-workout zorgt dat je alles uit je training gaat halen. De ‘mental state’ die de pre-workout je geeft zorgt ervoor dat je alle energie en focus hebt in de gym om keer op keer te knallen en betere prestaties neer te zetten.

Het supplement is momenteel één van de meest krachtige pre-workouts op de markt, net zoals onder andere Unstoppable Dedicated Nutrition. Binnen 15 minuten na inname voel je de werking van Furious al en binnen een half uur á 45 minuten is de werking helemaal perfect en kun je gaan trainen. Zo bevat het supplement alle ingrediënten en stoffen die je nodig hebt voor een training.

Het supplement is verkrijgbaar in een 164 gram verpakking en verkrijgbaar in drie diverse smaken, namelijk: Booming Blue Raspberry, Cherry Bomb en Colada Chaos.

Ingrediënten van Furious

Het staat vast dat het supplement je alles geeft wat je nodig hebt voor een training, maar wat zit er allemaal in? Zo is het supplement een combinatie van L-Tyrosine, Cafeïne Anyhydrous, Phenylethylamine HCL, Hordenine en Advantra-Z® kickstarten snelwerkende en langdurende energieke en vetverlies stimulerende effecten, zelfs voor de gevorderde atleet. Belangrijke neuro transmitters ondersteunen een immense mentale focus en concentratie van begin tot eind.

Ervaringen Furious van Al Sports

Al gebruik mogen maken van dit supplement? Laat dan jouw ervaring achter en help andere sporters die op zoek zijn naar de ultieme pre-workout voor het trainen.