Body & Fitshop logoBody en Fitshop is een van Nederlands grootste supplementen en vitamine webwinkels in 2017. Dagelijks bestellen vele sporters hun voedingssupplementen bij deze aanbieder. Het enorme assortiment wat bestaat uit een huismerk en vele topmerken, de goede prijs kwaliteit verhouding en de goede service maakt Body en Fitshop een goed verkoop adres voor al je sportvoeding.

Body en Fitshop aanbiedingen en korting

Als jij echt bij deze webwinkel bestellen wilt om je supplementen te kopen wil je natuurlijk zo voordelig mogelijk uit zijn. Er zijn drie mogelijkheden om goedkoper uit te zijn dan normaal.

De eerste mogelijkheid is door producten te kopen van de sale pagina, hier in staan producten die uit het assortiment gaan of een kortere houdbaarheid datum hebben. Hierdoor worden deze producten stukken voordeliger verkocht dan normaal.

De tweede mogelijkheid is door de weekaanbiedingen in de gaten te houden, iedere week zijn er nieuwe aanbiedingen waar top producten voor stunt prijzen worden aangeboden.

De derde manier is door gebruik te maken van een kortingscode body en fitshop. Bij het afrekenen wordt er namelijk gevraagd of je in het bezit bent van een kortingscode, ben je dit? Vul deze dan in en je bent een stuk voordeliger uit.

Body en Fitshop staat voor

Er zijn een aantal kenmerken wat je kunt verwachten van deze webwinkel.  Dit zijn de zogenaamde garanties waar body en fitshop voor staat:

  • Voor 22.00 besteld? Dan heb je de volgende dag je bestelling in huis.
  • Geen verzendkosten bij een bestelling boven de 20 euro.
  • Een enorm assortiment voedingssupplementen
  • Eerlijk en deskundig advies
  • Een enorm huismerk voor een scherpe prijs

Het assortiment

Al sinds 1995 bestaat dit bedrijf al en zijn ze gespecialiseerd in de verkoop van sportvoeding, vitamines en dieetproducten. Dit is uiteraard terug te zien in het assortiment van het bedrijf. Wat begon met een minimaal aanbod van supplementen is in minder dan twintig jaar tijd uitgegroeid tot een enorm assortiment. Ze verkopen momenteel namelijk 90 top merken wat bestaat uit meer dan 2000 artikelen. Daarnaast hebben ze ook nog eens een eigen huismerk opgericht die het erg goed doet. Zo kun je iedere supplement soort ook van het huismerk bestellen zodat je zeker weet dat je een goede prijs kwaliteit verhouding krijgt. Sinds kort zijn er naast supplementen ook nog eens vele sport artikelen te koop die gebruikt kunnen worden tijdens je workout, bijvoorbeeld een sport handschoenen of andere sportkleding.

Contact gegevens

body-en-fitshop-HeerenveenMars 10
8448 CP Heerenveen
E-mail:info@bodyenfitshop.nl
Telefoon: 0513-683068

Niet alleen online kunnen er supplementen gekocht worden, er zijn ook nog eens twee stenen vestigingen te vinden in Nederland. Deze staan in Zwolle en in Amersfoort.  De bestellingen van uit de webwinkel worden vanuit het distributie in Heerenveen klaar gemaakt.