bsnBSN is een merk wat gespecialiseerd is in het maken en verkopen van voedingssupplementen. BSN staat voor bio-engineered supplements and nutrition. Het bestaat al meer dan tien jaar en wordt ook in Nederland door vele winkels verkocht. BSN is een leider op de supplementen markt en dat is zeker terug te zien in hun supplementen lijn. Deze bestaat namelijk uit producten die voor ieder doeleinde zijn af gestemt. Of je nou wilt aankomen in spiermassa of vet wilt verliezen het merk BSN bied jou de supplementen die je nodig hebt.

BSN top producten

Er zijn een aantal producten uit de BSN lijn die er echt uitspringen. Deze worden daarom ook dagelijks door vele tevreden sporters gebruikt.

No xplode 2.0 is een van de populairste producten die aangeboden wordt door dit merk. No xplode 2.0 is een sterke pre-workout die de oudere versie heeft opgevolgd.  Met no xplode 2.0 ervaar je meer kracht, uithoudingsvermogen en energie tijdens het trainen. Dit maakt het, het perfecte supplement  als jij wilt aankomen in spiermassa. Op dit moment heeft het merk een nieuwe versie van No Xplode uitgebracht, namelijk No Xplode 3.0 welke nu verkrijgbaar is bij enkele aanbieders.

Syntha 6 is het eiwitpoeder van BSN wat bekend staat om de geweldige samenstelling en overheerlijke smaak. Hierdoor is deze shake ideaal voor het onder controle houden van je gewicht. Als je vet wilt verliezen is het geschikt, maar ook als je wilt aankomen in vet vrije spiermassa.

Daarnaast zijn er nog vele andere producten die je zeker moet proberen. Bij het merk BSN weet je zeker dat je kwaliteit koopt. Dit is terug te zien in het resultaat voor het doel wat jij na streeft.

Verkooppunten van BSN supplementen

Supplementen van BSN zijn zo populair dat er bijna geen ene supplementen (web) winkel bestaat die geen producten van dit merk verkoopt. Bekende verkooppunten zoals bodyenfitshop, bodylab en xxl nutrition zijn verkoop adressen waar jij gegarandeerd deze producten kopen kunt.