Op zoek naar een eiwittenbron zonder vet? Dan is dit supplement een echte aanrader. Zero Carb SRO bevat namelijk geen suikers, vetten of koolhydraten en dus alleen eiwitten. Het supplement is nieuw op de markt en nu gelukkig ook verkrijgbaar in Nederland. Het is één van de weinig eiwit supplementen zover zonder enige vetten of koolhydraten. Waardoor het een perfect supplement is om bijvoorbeeld af te vallen.

Kenmerken en voordelen van Zero Carbo SRO

  • Vrij van lactose, vrij van vet en suikers
  • Vrij van aspartaam
  • 100% puur isolaat
  • 100% SRO Whey Protein Isolate
  • Hoog in Di-Peptide & Tri-Peptides

Zero Carb SRO supplement

Het supplement zit in een vrij dure categorie, dit is te danken aan de hoge kwaliteit die het levert. Het merk richt zich voornamelijk op de ervaren gebruikers. Alleen de mensen die de beste eiwitbronnen willen kiezen hiervoor. Het supplement is verkrijgbaar in twee maken: Serious Chocolate en Vanilla en verkrijgbaar in een verpakking voor 87 proteïneshakes.

Gebruik Zero Carb SRO van VPX Sports

Neem dagelijks 1-3 doseringen, afhankelijk van de doelstellingen en behoefte. Mix één maatschap met circa 200 ml water voor een goede shake. Het kan zowel met water als melk worden gemixt of worden gebruikt voor andere combinaties waarin eiwitbronnen zijn vereist.

Ervaringen Zero Carbo SRO

Heb jij gebruik gemaakt van dit supplement? Laat dan een review achter en help andere mensen met een keuze maken naar het juiste supplement. Door jouw ervaring achter te laten wordt er een goed onafhankelijk oordeel gevormd over dit supplement waarmee je anderen helpt.