Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Als je droog gaat trainen wil je van je opgepompte look af en wil je er juist straks en afgetraind uitzien. Wat je daarvoor moet doen is je vet percentage verlagen,oftewel cutten. Maar naast een laagje vet geeft het vasthouden van water je ook een minder strakke look. Het supplement Water out van Body & Fitshop kan jou hiermee helpen. Water out drijft namelijk het vocht af wat jou een drogere look kan geven.

Over water out

Heb je een fotoshoot of een wedstrijd? Dan komt dit supplement als geroepen! Binnen enkele dagen zul jij namelijk resultaat merken met dit supplement.Je kunt het ook het gehele jaar door nemen om er altijd wat droger uit te zien. Als je hiervoor kiest is het belangrijk om het in een cyclus van drie dagen te gebruiken gevolgd door een dag niet.

De voordelen van water out:

  • Je ziet binnen enkele dagen al het resultaat
  • De juiste combinatie van effectieve kruiden en verschillende mineralen
  • Door iedereen te gebruiken
  • Slechts een capsule per dag is voldoende voor het juiste resultaat

Gebruik en dosering

Neem slechts een capsule bij het ontbijt voor het beste resultaat. Als je het voor een langer termijn wilt gebruiken is het aan te raden om dit in een cyclus van drie dagen te doen. Je gebruikt dus drie dagen lang een capsule bij het ontbijt om vervolgens een dag niks te nemen.