Warrior Juice van Scitech Nutrition is het supplement voor meer eiwitten en aminozuren. Het supplement is er één uit de reeks van de Muscle Arm Series van Scitech Nutrition waar ook andere supplementen onder vallen als Fire Raid, Creat Combat, War Machine, Tank, Carni Cannon en Heavy Duty. Dit supplement is gemaakt van een combinatie van (hoogwaardige) eiwitten en en extra vrije keten aminozuren, waarbij meer dan 100% ADH vitamine c bij zit. De combinatie van de hoogwaardige eiwitten bestaat uit de helft voor Whey Proteine en voor de helft uit Micellar Caseine. Dit is de reden dat dit supplement perfect is voor herstel en op elk moment van de dag ingenomen kan worden.

Het supplement is verkrijgbaar in een verpakking van 900 gram en van 2100 gram. En tevens alleen verkrijgbaar in de smaak chocolade. Het supplement bevat weinig vet, de juiste dosis eiwitten, is goed oplosbaar en is hierdoor een goede aanvulling op je training.

Reviews Warrior Juice van de Muscle Arm Series

Heb jij ervaring met dit supplement? Wij ontvangen dan graag jou ervaring! Zo help je ons en andere sporters een goed beeld te krijgen van dit supplement.