Ulift pre-workout

Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Ulift pre-workout van Liftag Sport is een nieuwe keiharde pre-workout op de markt. Het supplement is ontwikkeld voor elke bodybuilder die keiharde spiermassa wilt aankomen, een ultieme pomp wil tijdens het trainen meer energie en focus willen hebben tijdens het trainen. Binnen slechts 15 minuten voel je de werking van de ultieme pre-workout. Het supplement is verkrijgbaar in vier smaken welke allemaal komen in een andere kleur pot, zo is het verkrijgbaar in Blue Raspberry, Fruit Punch, Green Apple en Watermelon.

Kenmerken en voordelen Ulift pre-workout

 • Bevat alleen werkzame stoffen.
 • Inzichtelijke productlabel.
 • Frisse smaak.
 • Keihard trainen zonder crash na afloop.
 • Goede pomp.
 • Elke verpakking bevat 30 servings.

Waar veel pre-workouts op de markt onduidelijke labels hebben is Liftag Sport hier eerlijk en transparant over. Elke ingrediënt wordt duidelijk aangegeven, niks geen verborgen stoffen. Ook heeft het supplement geen rare na of bijsmaak zoals velen wel hebben, de frisse smaakt van Ulift zorgt dat het makkelijk in te nemen is.

Gebruik de pre workout alleen op trainingsdagen.

Aanbevolen gebruik Ulift

Neem 1 maatschep met circa 200 ml water en drink dit circa 15 minuten voor de training. Elke verpakking bevat genoeg voor 30 trainingen.

Ervaringen Ulift pre-workout

Heb jij gebruik gemaakt van deze krachtige pre-workout? Dan horen wij graag hoe jij dit ervaren hebt. Gaf het echt het daadwerkelijke resultaat zoals wordt aangegeven? Was de smaak goed? Heb je geen crash na afloop gehad? Deel jouw ervaring met andere bodybuilders!

Reactie

 1. Emre
  Review
  Leuke pre workout, maar jammer genoeg niet zo sterk als Unstoppable. Toch een leuke vervanger, al wil ik hierna wel de nieuwe van No Xplode proberen welke ook erg goed schijnt te zijn
 2. Marvin
  Review
  Voor mij een goede pre-workout booster. Heb een tijd lang geen supplementen gebruikt, dus reageerde goed op de energieboost. Merkte duidelijk meer uithoudingsvermogen en had een goede pomp in mijn spieren. De beoogde krachttoename bleef wel uit! Dit is het enige minpuntje voor mij.

  De smaak Berry Blast vind ik erg lekker en de oplosbaarheid is zeer goed te noemen. Naarmate ik Ulift vaker gebruikte werd het effect minder vanwege de gewenning. Daarom is het goed om af te wisselen tussen pre workouts.

  Zeker vanwege de lage prijs is dit echt een aanrader!

 3. Te gekk
  Had anderhalf schepje in mn shakebeker met 200ml water
  Je voelt m goed en pomp als de beste
  Loveit!!

Laat een reactie achter.

Geef je mening