Gemiddelde beoordeling

Zelf een review schrijven? Klik hier

Ulift pre-workout van Liftag Sport is een nieuwe keiharde pre-workout op de markt. Het supplement is ontwikkeld voor elke bodybuilder die keiharde spiermassa wilt aankomen, een ultieme pomp wil tijdens het trainen meer energie en focus willen hebben tijdens het trainen. Binnen slechts 15 minuten voel je de werking van de ultieme pre-workout. Het supplement is verkrijgbaar in vier smaken welke allemaal komen in een andere kleur pot, zo is het verkrijgbaar in Blue Raspberry, Fruit Punch, Green Apple en Watermelon.

Kenmerken en voordelen Ulift pre-workout

  • Bevat alleen werkzame stoffen.
  • Inzichtelijke productlabel.
  • Frisse smaak.
  • Keihard trainen zonder crash na afloop.
  • Goede pomp.
  • Elke verpakking bevat 30 servings.

Waar veel pre-workouts op de markt onduidelijke labels hebben is Liftag Sport hier eerlijk en transparant over. Elke ingrediƫnt wordt duidelijk aangegeven, niks geen verborgen stoffen. Ook heeft het supplement geen rare na of bijsmaak zoals velen wel hebben, de frisse smaakt van Ulift zorgt dat het makkelijk in te nemen is.

Gebruik de pre workout alleen op trainingsdagen.

Aanbevolen gebruik Ulift

Neem 1 maatschep met circa 200 ml water en drink dit circa 15 minuten voor de training. Elke verpakking bevat genoeg voor 30 trainingen.

Ervaringen Ulift pre-workout

Heb jij gebruik gemaakt van deze krachtige pre-workout? Dan horen wij graag hoe jij dit ervaren hebt. Gaf het echt het daadwerkelijke resultaat zoals wordt aangegeven? Was de smaak goed? Heb je geen crash na afloop gehad? Deel jouw ervaring met andere bodybuilders!