Dit product is het ideale energie supplement. Waar energiedrankjes al tijden populair zijn, is dit een verbetering hiervan. Het nadeel van energiedrankjes is dat ze enorm veel suikers en calorieën bevatten, wat je natuurlijk niet wilt hebben als echte sporter. Maar hiervoor is Turbo Tux 20 Stix. Dit supplement biedt veel cafeïne en geen calorieën en is daarom een echte aanrader voor de sporter die wel wat meer energie kan gebruiken voor zijn trainingen. Vele mensen zien het als een verbeterde (bak koffie).

Het supplement is erg gemakkelijk in gebruik te nemen. In de verpakkingen zitten losse zakjes welke je eenvoudig openscheurt en opneemt. Je legt de poeder op je tong en slikt het door. Het is dus perfect om mee te nemen na de sportschool, school, je werk of welke activiteiten je dan ook van plan bent. Ga nooit meer weg zonder de Turbo Tub 20 Stix!

Het supplement is verkrijgbaar in vier verschillende smaken, namelijk in Blue Raspberry, Fruit Punch, Green Apple en Orange. Ten slotte is er nog een variatie pakket waar je alle smaken krijgt.

De voordelen van Turbo Tix

  • Heerlijke energie boost.
  • De smaak is goed – Lekker zoet.
  • Vervanger van een bak koffie.
  • In vier smaken verkrijgbaar.