Echt massa kweken doe je met True Mass van BSN. Deze weight gainer  gaat je echt helpen meer massa te kweken. Om te groeien moet je naast trainen de juiste voedingsstoffen binnen krijgen en daar helpt True Mass je bij. De weight gainer True Mass  bestaat uit de juiste stoffen, geen goedkope grondstoffen, suikers en vet.

De pluspunten van True Mass

True Mass bevat vier verschillende soorten van eiwit. Hierdoor is je lichaam tot wel 7 uur lang in een spieropbouwende toestand. Daarnaast zorgen de extra aminozuren voor een sneller herstel na een intensieve training en dus automatisch voor sneller spieropbouw waardoor je weer sneller vooruitgaat.

Deze weight gainer bevat langzame koolhydraten en GEEN suikers waardoor het erg ideaal is om te gebruiken voor het slapen gaan. Het verteert daarnaast makkelijk en geeft geen vol gevoel, wat je bij vele andere weight gainers wel merkt. Erg handig voor, tussen of na een training.

De vetten die zijn toegevoegd aan dit eiwitpoeder zijn allemaal gezonde vetten. Wat betekent dat ze niet of vrijwel niet als lichaamsvet worden opgeslagen. Tevens geven ze energie en zijn ze goed voor je pezen en gewrichten.

Als je vaak sport zul je extra vitaminen en mineralen nodig hebben. Het lichaam teert namelijk op gezonde en voldoende bouwstoffen. Hierdoor bevat het supplement True Mass een groot aantal van alle dagelijkse vitamines en mineralen die voor elke sporter van belang zijn.

Je mixt het even snel klaar met melk of water. En klaar is je massa kwekende shake.

Samenstelling per dosering

Voedingswaarde per dosering (145 g)
Calorieën 630
Vet 16 g
Koolhydraten 66 g
Eiwitten 48 g

Ingrediënten True Mass van BSN

In True Mass bevatten de juiste voedingsstoffen die je nodig hebt om massa aan te komen.

  • Eiwitten: Whey eiwit concentraat, Whey eiwit isolaat en Melk eiwit Isolaat (Micellar caseïne)
  • Koolhydraten: Maltodextrine en Polydextrose.
  • Vetten: MCT olie en Zonnebloem olie.
  • Aminozuren.
  • BCAA’s.
  • Vitaminen en Mineralen.
  • Aminogen.

 

Gebruik True Mass

Het gebruik van deze weight gainer is ook nog eens zeer gemakkelijk. Je neemt 1 tot 3 maatscheppen en deze meng je met 200 tot 600 ml water, melk of vruchtensap . Deze kun je na de training nemen, bij het ontbijt, voor de training of gewoon een keer tussendoor als je eiwit inname laag is.