Een van de belangrijkste aspecten voor het goed functioneren van het mannelijk lichaam, is een optimaal gehalte aan testosteron, het mannelijk hormoon. Testosteron heeft enkele essentiele functies bij productie van rode bloedcellen, vetverdeling, spiermassa en sterkte, enz. Een tekort heeft daarom ingrijpende gevolgen voor mannen. Ook bodybuilders en atleten krijgen daar mee te maken, waardoor aanvullende testosteron supplementen nodig zijn. Zo een supplement is Testo Hardcore van SAN Nutrition.

Over Testo Hardcore

De main ingredient van Testo Hardcore is Tribulus Terrestris, een plant waarvan gezegd wordt dat het de afgifte van testosteron in het lichaam stimuleert. Andere ingredienten, verwerkt in het supplement zijn magnesium, zink en vitamine B6. Onderzoek heeft uitgewezen dat een tekort aan deze ingredienten directe invloed heeft op het testosteron gehalte in het mannelijk lichaam. Eventuele tekorten dienen daarom aangevuld te worden middels zo een supplement.

Het unieke aan Testo Hardcore is, dat het in tegenstelling met andere testosteron stimulerende producten, niet zorgt voor aanmaak van enorme hoeveelheden van het hormoon. De bedoeling van het supplement is juist, dat het gehalte aan hormonen op een gezond niveau gehouden wordt; niet te laag en ook niet extreem hoog, aangezien beide scenarios ongewenste effecten kunnen opleveren.

Gebruik en dosering

Testo Hardcore supplementen komen in de vorm van caplets, ovaalvormige tabletten, waarvan je dagelijks drie nodig hebt. Het beste is om de drie caplets verspreid over de hele dag, in te nemen. Zorg er ook voor, de aanbevolen dosering niet te overschrijden!

Tot slot

Testosteron vervult belangrijke functies in het mannelijk lichaam; een tekort mag daarom niet onderschat worden en moet zo snel als mogelijk, aangevuld worden. Dit is vooral van belang bij bodybuilders en atleten, aangezien zij nogal veel van hun lichaam – en lichaamsfuncties vergen. Een supplement zoals Testo Hardcore bevat alle ingredienten, nodig voor het handhaven van een optimaal testosteron niveau en is daarmee, de perfecte oplossing voor hen.