Supplementen zijn een aanvulling op de dagelijkse voeding, ze komen voor in de vorm van tablet, kauwgum, poeder en capsule. Soms kan het voorkomen dat je een tekort hebt aan bepaalde stoffen in het lichaam, dit ondanks een gezond dieet. Om deze tekorten op te vangen worden supplementen gebruikt. Er zijn verschillende soorten supplementen, zoals vitamine supplementen, multivitaminen supplementen, combinatie supplementen en overige supplementen.

Supplementen en de corona-uitbraak

Vooral met de corona uitbraak merken winkels een verhoging in de verkoop van supplementen. Hierbij zie je veel aanschaf van vitamine supplementen. Coronavirus Covid-19 is een virus die van mens naar mens wordt verspreid middels aanraking en inademing. Er is nog geen bewijs dat het ook via huisdieren op mensen kan worden overgedragen. Deze virus vertoont griepachtige verschijnselen zoals hoofdpijn, koorts, vermoeidheid, spierpijn en hoesten. De longen en immuunsysteem worden hierbij aangetast.

Bitcoin gebruiken als betaalmiddel

Bitcoin is een digitaal betaalmiddel, een cryptocurrency. Koop bitcoins met iDeal is een middel om te betalen ervoor. Via verschillende platformen kan je bitcoins kopen en via iDeal, Bancontact, SEPA en betalen. Deze coins kan je gebruiken om op verschillende webshops en winkels betalingen te doen. Met de Covid-19 uitbraak wordt de digitale winkel en betalingsverkeer veel actiever gebruikt.  Bitcoin heeft geen tussenkomst van de bank, jij bent de eigenaar en gebruiker. Na het doen van de transactie worden de bitcoins gelijk overgemaakt, er is geen wachttijd aan dagen verbonden zoals bij banken en creditcards.

Supplementen gebruik je als aanvulling op je dagelijkse inname aan vitamines via voeding. Het doel os om je gezondheid te bevorderen. Het heeft verschillende voordelen voor ons, ons weerstand wordt groter, energieniveau wordt groter en het helpt om kwaaltjes te bestrijden. Met de uitbraak van de Covid-19 zien we steeds meer een toename in aanschaf van supplementen. De Covid-19 verspreid zich aanraking en inademing, dit maakt dat steeds meer overheden en mensen social distancing aan raden en volgen. Dit zorgt voor een toename in het digitaal verkeer, zowel inkopen, betalingen en werk wordt meer online gedaan. Hierdoor ontstaat er steeds meer mogelijkheid om uw bitcoins te gebruiken voor uw betalingen online.