stoppen met maagzuurremmersWanneer je regelmatig last van brandend maagzuur hebt is een logische vervolgstap om naar de dokter te gaan. Deze zal jou in de meeste gevallen maagzuurremmers voorschrijven. Maar zijn deze maagzuurremmers wel daadwerkelijk noodzakelijk, zijn ze wel gezond en is er geen natuurlijk alternatief?

Het gevolg van maagzuurremmers gebruik?

Wanneer jouw dokter jou maagzuurremmers voorschrijft lijkt het logisch dat je zijn advies opvolgt. Probleem van maagzuurremmers (en vele andere vrije en op recept te verkrijgen medicatie) is dat ze enkel op korte termijn aan symptoombestrijding doen.

Op lange termijn zullen jouw brandend maagzuurklachten enkel erger worden en hiernaast loop je de kans op allerlei ernstige bijwerkingen. De maagzuurremmers kunnen ernstige schade toebrengen aan jouw leverfunctie, het natuurlijke evenwicht tussen jouw organen verstoren, jouw stofwisseling vertragen en de opbouw van giftige stoffen in jouw lichaam versnellen. Probleem is dat jouw lichaam steeds afhankelijker wordt van deze maagzuurremmers waardoor het zijn natuurlijke evenwicht volledig kwijtraakt en de klachten alleen maar toenemen.

Zoals je begrijpt wil je dus niet alleen de symptomen aanpakken, maar vooral ook de oorzaak van brandend maagzuur.

Wat is brandend maagzuur?

Voordat ik je uitleg hoe jij blijvend van brandend maagzuur geneest, zal ik eerst uitleggen wat brandend maagzuur is. Bij brandend maagzuur (ook wel reflux genoemd), vloeit het zuur uit de maag, langs jouw lagere slokdarmopening omhoog de slokdarm in. Wanneer het maagzuur in jouw slokdarm terecht komt, ervaar jij de bekende maagzuurklachten.

Wat is de oorzaak van brandend maagzuur en hoe genees jij hiervan?

Vaak wordt gedacht dat brandend maagzuur een ziekte van het lichaam is. Echter is dit niet zo. Het is namelijk een bepaalde conditie van jouw lichaam.

De oplossing om blijvend van brandend maagzuur te genezen zit hem dan ook niet in het slikken van maagzuurremmers, maar in het herstellen van jouw natuurlijke weerstand tegen brandend maagzuur.

Binnen 48 uur voorgoed verlost van jouw brandend maagzuurklachten

Mark Koper, de man achter de website www.maagzuurremmers.net, heeft een geneesplan ontwikkeld waarmee jij op natuurlijke wijze binnen 48 uur voorgoed van jouw brandend maagzuurklachten verlost bent en eindelijk weer alles kunt eten wat jij wilt zonder last te hebben van maagzuurklachten.

Dit betekent dat jij niet langer maagzuurremmers hoeft te slikken en eindelijk weer kunt genieten van jouw eten en drinken!